Ηλεία

Ερυθρός Σταυρός Πύργου: Νέος πρόεδρος ο Νίκος Σιάνης

Ακούστε το άρθρο

Πρόεδρος του παραρτήματος Πύργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Νίκος Σιάνης. Αυτή ήταν η «απόφαση» των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που συγκροτήθηκε σε Σώμα με την σύνθεση του να έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Νίκος Σιάνης
Αντιπρόεδρος: Τάκης Γεωργόπουλος
Γενική Γραμματέας: Αγγελική Τσετσοπούλου
Ταμίας: Ηλίας Δουλαβέρης
Μέλη: Νεονέλης Μαυροειδής, Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου, Μαγδαληνή Δημητρακόπουλου, Ευγενία Χριστοπούλου και Νικόλαος Σμαρνάκης.
Α’ αναπληρωματικό μέλος: Αφροδίτη Τσαγκάρη
Β’ αναπληρωματικό μέλος: Νικολίτσα Ξύδη

Μιλώντας στην ΠΑΤΡΙΣ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του παραρτήματος Πύργου, Νίκος Σιάνης, τόνισε ότι «Μετά από πάρα πολλά χρόνια έγιναν εκλογές για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τόσο για το κεντρικό συμβούλιο όσο και για τα περιφερειακά. Στο δικό μας τμήμα είχαν εγγραφεί 74 μέλη από τα οποία ψήφισαν τα 68, ποσοστό συμμετοχής 95%. Οι εκλογές έγιναν με απόλυτα ήρεμο τρόπο και θέλω να επισημάνω πως όλοι οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο αφαίρεσαν το εγώ τους και έβαλαν μπροστά το εμείς! Νιώθω ευτυχής για το συγκεκριμένο γεγονός και θεωρώ ότι, πλέον, το παράρτημα Πύργου θα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Πρώτος στόχος μας είναι η απόφαση η επαναδραστηριοποίησης των Σαμαρειτών μας που είχαν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Ακολούθως θα φτιάξουμε το νέο τμήμα όπως προβλέπεται από το νέο κανονισμό της Πρόνοιας και ευελπιστούμε στην σύντομη ενεργοποίηση του τμήματος νοσηλευτριών όπου, παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια για να προσελκύσουμε νέες νοσηλεύτριες. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στους επόμενους 6 μήνες ο Ερυθρός Σταυρός Πύργου θα έχει αλλάξει με τρόπο θεαματικό».

Όλη η επικαιρότητα