Ηλεία

Αίσιο τέλος για 37χρονο Πατρινό που αναζητούταν στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Τέλος καλό, όλα καλά για μια οικογένεια στο Πράσινο, που τις τελευταίες πέντε ημέρες βίωσε ώρες αγωνίας αναζητώντας τον 37χρονο Χαράλαμπο Μικέ, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και δεν υπήρχε καμία απολύτως επικοινωνία αυτού και των συγγενών του.

Η σημαντική ανατροπή στην υπόθεση έμελλε να έρθει αργά χθες το βράδυ, αφού υπήρξε πληροφόρηση πως ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στην Αθήνα, ανακουφίζοντας έτσι το στενό οικογενειακό και φιλικό του κύκλο που ήταν ανάστατοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο 37χρονος άνδρας που έχει καταγωγή από την πόλη μας και συγκεκριμένα την τοπική κοινότητα Πρασίνου του δήμου Πύργου, ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάτρας οι συγγενείς, ο 37χρονος βρισκόταν στο χωριό από το οποίο προέρχεται η μητέρα του πιθανότατα για να περάσει τις γιορτές στο πατρικό της. Ωστόσο, με τα ίχνη του να έχουν χαθεί από τις 27 Δεκέμβρη και καμία επικοινωνία να μην υπάρχει με την οικογένειά του, λογικό ήταν οι άνθρωποί του να απευθυνθούν στις αρχές για να δηλώσουν την εξαφάνισή του, με την κινητοποίηση να είναι άμεση.

Αρχικά απευθύνθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πατρών, ενώ την Κυριακή η μητέρα του αγνοούμενου ερχόμενη στον Πύργο προκειμένου και αυτή να ψάξει σε πιθανά μέρη που μπορεί να βρίσκεται ο γιός της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση και να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου. Αστυνομικές δυνάμεις με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, χτενίζουν από χθες μέχρι και αυτή την ώρα την περιοχή του Πρασίνου και τις όμορες περιοχές, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάτι νεότερο.

Πιθανή αιτία εξαφάνισης

Σύμφωνα με πληροφορίες που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται, ο 37χρονος άνδρας που συζεί με την κοπέλα του σε σπίτι στην περιοχή της Πάτρας, φαίνεται ότι είχε λεκτική διένεξη μαζί της και από τότε σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής.

Αίσιο τέλος

Σύμφωνα με ανεπίσημες μέχρι στιγμής πληροφορίες –που δεν επιβεβαιώθηκαν όμως επίσημα από την Αστυνομία μέχρι και αργά χθες το βράδυ–, ο 37χρονος φαίνεται πως επικοινώνησε μετά από όλο αυτό το διάστημα με τη μητέρα του, την οποία ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία του, πως βρίσκεται στην Αθήνα και πως αναμένεται να επιστρέψει αύριο.

Όλη η επικαιρότητα