Ηλεία

Αισιοδοξία στην αγορά της Αμαλιάδας για το διήμερο!

Ακούστε το άρθρο

‘Μία και σήμερα’ για την αγορά της Αμαλιάδας, καθώς τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και οι καταστηματάρχες αισιοδοξούν ότι το τελευταίο διήμερο θα υπάρξει και αύξηση της αγοραστικής κίνησης.

Τα καταστήματα της Αμαλιάδας θα είναι ανοιχτά σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα σε εορταστικό κλίμα και φυσικά τις τελευταίους τους αγορές, είτε προσωπικές είτε για τα δώρα τους.

Μέχρι σήμερα η αγορά έχει κινηθεί σε σχετικά καλούς ρυθμούς, χωρίς ωστόσο θεαματικούς τζίρους, αφού οι καταναλωτές ψωνίζουν μετρημένα και αναζητούν οικονομικές τιμές.

Γι’ αυτό άλλωστε πολλά καταστήματα, αν και βρισκόμαστε στην καρδιά των Χριστουγέννων, έχουν αρκετές προσφορές και κάνουν μείωση τιμών λίγο πριν φτάσει ο καταναλωτής στο ταμείο.

Σε καλύτερα επίπεδα κινείται το παιδικό ρούχο και παπούτσι, καθώς γιαγιάδες και παππούδες θέλουν να κάνουν ένα δώρο στα εγγόνια τους και το ίδιο ισχύει για νονές και νονούς που κάνουν δώρα στα βαφτιστήρια τους.

Ως είθισται, ακολουθούν οι γυναίκες και τελευταίοι πάντοτε οι άνδρες, που ψωνίζουν ανάλογα με το τι θα περισσέψει στον οικογενειακό προϋπολογισμό!

Αυτή την περίοδο πάντως η ζήτηση είναι αυξημένη σε πιο αμπιγέ ρούχα και παπούτσια, φυσικά λόγω των ημερών.

Με δεδομένο ότι καταβλήθηκαν δώρα και επιδόματα οι καταστηματάρχες ευελπιστούν ότι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων θα διατεθεί στην αγορά, γι’ αυτό και αναμένουν αύξηση της κίνησης και σήμερα αλλά και αύριο που τα καταστήματα στην Αμαλιάδα θα είναι ανοιχτά έως τις 7 το απόγευμα, με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές!

Όλη η επικαιρότητα