Μπάσκετ

ΕΣΚΑ-Η: Επιστροφή στη δράση από εκεί που σταμάτησε!

Η αρχή θα γίνει το σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου.
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στη δράση στην ΕΣΚΑ-Η με την Ένωση σε ανακοίνωσή της να ξεκαθαρίζει ότι θα έχουμε τζάμπολ και πάλι σε όλα τα πρωταθλήματα και η αρχή θα γίνει το σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου.

Από εκεί που είχαν σταματήσει

Όλα τα πρωταθλήματα θα επαναρχίσουν από εκεί που είχαν σταματήσει! Για παράδειγμα η Α1 Κατηγορία θα επαναρχίσει τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου με την πρεμιέρα του β’ Mγύρου, η οποία περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Γαλήνη-Έσπερος ΑΟΠΑ, Προμηθέας 2014-ΕΑΠ, Κεραυνός Αιγίου-Αραχωβίτικα/Ακταίο, ΣΕΦΑ-Νίκη Προαστείου, ΝΕΠ-Παναχαϊκός, Απολλωνιάδα-Ολυμπιάδα.

Η Α2 Κατηγορία θα επαναρχίσει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και τα ηλικιακά πρωταθλήματα (Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων) το σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου, ενώ επίσης από 22-23 Ιανουαρίου θα επαναρχίσουν σταδιακά και όλες οι άλλες κατηγορίες.

Μόνο στο τουρνουά Παμπαίδων θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση καθώς η σκέψη είναι να ξεκινήσει εκ νέου στο τέλος Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

Οι αναβολές

Σε ότι έχει να κάνει με τις αναβολές μεμονωμένων παιχνιδιών, που εκκρεμούν, θα οριστούν εμβόλιμα.

Το νέο πρόγραμμα

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναπροσαρμογή των προγραμμάτων στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, σε συνεννόηση με τις ομάδες και ακολούθως θα αναρτηθεί στο site της Ένωσης.

Η σχετική ανακοίνωση για την επανέναρξη έχει ως εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η ανακοινώνει ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έξαρσης της πανδημίας του COVID-19, η πρόθεση του για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της, είναι για το σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου 2022 προκειμένου να υπάρξει αρκετός χρόνος για προπονήσεις στις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα. Τα πλήρες προγράμματα της επανέναρξης (ξεκινούν τα πρωταθλήματα από εκεί που σταμάτησαν) των αγώνων θα ανακοινωθούν εγκαίρως».

Όλη η επικαιρότητα