Ελλάδα

Έσπασαν στο ξύλο μετανάστη την ώρα που έφευγε από τη δουλειά του

Ακούστε το άρθρο

Μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο δύο μετανάστες πακιστανικής καταγωγής, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), άλλη μία επίθεση την ίδια μέρα.

Στόχος αυτή τη φορά ήταν ένας 30χρονος μετανάστης, εργαζόμενος στην περιοχή της Λαμπρινής στο Γαλάτσι. Ο άνδρας έφευγε από το εστιατόριο όπου δουλεύει και πήγαινε για να πάρει το λεωφορείο στην Λ.Ηρακλείου και Τραλλέων όταν δέχτηκε επίθεση- λιντσάρισμα από ομάδα 10-12 ατόμων , ηλικίας 20-30 ετών.

Τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπάνε και να τον κλωτσάνε ως αγέλη όπως αναφέρει το ΚΕΕΡΦΑ. Ο 30χρονος λιποθύμησε από τα χτυπήματα και όταν συνήλθε επέστρεψε στη δουλειά του όπου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο άτυχος νεαρός παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύματα στο πρόσωπο, με σπασμένη τη μύτη και γδαρμένα τα χέρια. Γνωρίζει λίγα ελληνικά και δεν αντιλήφθηκε τι του φώναζαν όταν τον χτυπούσαν.

Τελευταία πυκνώνουν οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά εργατών-μεταναστών στη περιοχή φτάνοντας τις τέσσερις τον τελευταίο μήνα, στην Ν.Ιωνία, Ν.Ηράκλειο, Αγ.Ανάργυροι, Κόκκινος Μύλος.

fgtter

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα