Lifestyle

Έσπρωξαν στον θάνατο την γνωστή παρουσιάστρια; Η κατάρα του ριάλιτι Love Island

Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τι οδήγησε την Caroline Flack να δώσει τέλος στην ζωή της.

Η Mollie Grosberg, παραγωγός της τηλεόρασης και καλή της φίλη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που ήταν η τελευταία της διάσημης παρουσιάστριας.

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι η Caroline είχε προειδοποιήσει την αστυνομία ότι θα έδινε τέλος στην ζωή της. Η 40χρονη παρουσιάστρια έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και ήταν τρομοκρατημένη στην δίκη που θα γινόταν με κατηγορούμενη την ίδια για επίθεση εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι παρότι η εισαγγελία είχε αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη εναντίον της, αστυνομικοί είχαν πιέσει για το αντίθετο! Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ασθενοφόρο είχε κληθεί στο σπίτι της μια ημέρα πριν τον θάνατό της αλλά δεν την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline (@carolineflack) στις

Η επί πέντε σεζόν παρουσιάστρια του ριάλιτι Love Island, είχε κοπεί από το κανάλι ITV λόγω των προσωπικών της προβλημάτων.

Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν μετέδωσε επεισόδια του ριάλιτι το Σαββατοκύριακο αλλά απόψε θα επιστρέψει με ένα αφιέρωμα στην παρουσιάστρια.

Η κατάρα του Love Island

Η Caroline Flack είναι η τρίτη στην λίστα του θανάτου του συγκεκριμένου ριάλιτι. Πριν από την ίδια είχαν δώσει τέλος στην ζωή τους η 32χρονη παίκτρια Sophie Gradon και ο 36χρονος Mike Thalassitis.

Ο Κύπριος Mike Thalassitis είχε βρεθεί νεκρός σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του στο Λονδίνο τον περασμένο Μάρτιο. Είχε αφήσει σημείωμα στην οικογένειά του.

Όσο για την Sophie Gradon, βρέθηκε κρεμασμένη αφού είχε πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών και αλκοόλ στο σπίτι της τον Ιούνιο του 2018.

via

Όλη η επικαιρότητα