Κόσμος

Έστειλε τον γιο του στο νηπιαγωγείο με ναρκωτικά και μαχαίρια!

esteile_ton_gio_toy_sto_nipiagogeio_me_narkotika_kai_mahairia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε τέσσερα χρόνια  φυλάκιση καταδικάστηκε από δικαστήριο του Κεντ στη Βρετανία ο 23χρονος Lee Webb που έστειλε τον τρίχρονο γιο του στο νηπιαγωγείο με μια τσάντα γεμάτη κοκαίνη, μεφεδρόνη, μια ζυγαριά ακριβείας και δύο μαχαίρια.

Όπως κατέδειξε αργότερα η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του 23χρονου ο Webb είχε στην κατοχή του ναρκωτικά για πώληση, αλλά μπέρδεψε την τσάντα του μεσημεριανού γεύματος του μικρού μαθητή με τσάντα που είχε ο ίδιος για το παράνομο εμπόρευμα.

Ο νεαρός άντρας διαπίστωσε πολύ γρήγορα το λάθος του και έσπευσε στο νηπιαγωγείο για να πάρει από τον γιο του την τσάντα που τον ενοχοποιούσε. Όμως, το προσωπικό του νηπιαγωγείου αρνήθηκε να την δώσει στον 23χρονο πατέρα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς στο σπίτι του Webb βρέθηκαν μετρητά αξίας 15.000 ευρώ που ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι αποτελούσαν προϊόν των προσωπικών του αποταμιεύσεων. Η αστυνομία του Κεντ ανακοίνωσε ότι ο νεαρός άντρας ομολόγησε την ενοχή του και ανέφερε ότι είχε στην κατοχή του ναρκωτικά με σκοπό να τα προμηθεύσει σε άλλα άτομα.

Ο αστυνομικός Kay Brown επαίνεσε το προσωπικό του νηπιαγωγείου που κάλεσε την αστυνομία και συνέβαλε στην σύλληψη του άντρα, ενώ παράλληλα ανέφερε  ότι η ποινή φυλάκισης των τεσσάρων ετών η οποία επιβλήθηκε στον 23χρονο αντανακλά την σοβαρότητα της πράξης του.

 
 
Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα