Ηλεία

«Έσβησε» από λεπτοσπείρωση 77χρονος κτηνοτρόφος από το Βούναργο

leptospirosi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου άφησε 77χρονος κτηνοτρόφος, από χωριό του δήμου Πύργου, που φέρεται να προσβλήθηκε από λεπτοσπείρωση, τις προηγούμενες ημέρες.

Ο άτυχος ηλικιωμένος Βασίλειος Στεφανόπουλος, από το Βούναργο, είχε μεταφερθεί την περασμένη Παρασκευή σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών και νοσηλευόταν εκεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 77χρονος κτηνοτρόφος, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίαζε υψηλό πυρετό τις προηγούμενες ημέρες και επισκέφθηκε ιδιώτη γιατρό στον Πύργο, ο οποίος συνέστησε στους συγγενείς του να τον μεταφέρουν άμεσα στο Ρίο καθώς η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 77χρονος, φέρεται να είχε προσβληθεί από λεπτοσπείρωση τη γνωστή επικίνδυνη νόσο των ποντικών, με το περιστατικό αυτό να έχει θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής όπου ζούσε. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής ενώ ανεπίσημες πηγές κάνουν λόγο για μόλυνση του άτυχου ηλικιωμένου από το σοβαρό μικρόβιο της λεπτοσπείρωσης που του στοίχισε την ζωή, κατά τη διάρκεια που ο ίδιος επιχείρησε να εναποθέσει σακούλα απορριμμάτων στους γεμάτους κάδους που βρίσκονται στο κέντρο του χωριού.

Η κηδεία του άτυχου κτηνοτρόφου θα γίνει σήμερα στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βουνάργου όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Όλη η επικαιρότητα