Ηλεία

«Έσβησε» βρέφος Ρομά τριών μηνών στην Αμαλιάδα από εισρόφηση

Ακούστε το άρθρο

«Μαύρο Σάββατο» ξημέρωσε για ένα ζευγάρι ρομά από την Αμαλιάδα, που είδε το μόλις τριών μηνών αγγελούδι του να «σβήνει» αναπάντεχα μέσα στην κούνια του.


Οι γονείς του τριών μηνών αγοριού, που διαμένουν στη συνοικία Παπακαυκά, γύρω στις 8 το πρωί του Σαββάτου πλησίασαν στην κούνια του μωρού τους και διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί. Πήραν το μωρό αγκαλιά και διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έτρεξαν αμέσως στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Οι γιατροί με το έφθασε εκεί το μωρό προσπάθησαν, αλλά ήταν μάταιο, ήταν ήδη πολύ αργά, αφού το αγγελούδι είχε σβήσει όπως όλα δείχνουν στον ύπνο του.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews το πιθανότερο είναι ότι το μωρό έπαθε εισρόφηση, αν και τα ακριβή αίτια θα τα δείξει η νεκροψία- νεκροτομή και ήδη το βρέφος έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.


Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς ότι το παιδί τους ήταν νεκρό, θυμίζουν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Οι γονείς μαζί με συγγενείς τους ξέσπασαν σε θρήνο, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι το αγγελούδι έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα αγοράκι, ηλικίας δύο ετών.


Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα