Ηλεία

Εθελοντική αιμοδοσία από τη Δημοτική Αστυνομία Πύργου

To Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και ώρα 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:30.
Ακούστε το άρθρο

Για μια ακόμα φορά, η Δημοτική Αστυνομία Πύργου στέλνει μήνυμα ζωής σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας, κάνοντας ό,τι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αίματος στη χώρα μας.

Για τον λόγο αυτό, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και ώρα 9:00 π.μ. μέχρι τις 13:30, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στο Πολύκεντρο του δήμου Πύργου, στη συμβολή των οδών Τάκη Πετροπούλου και Πατρών.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πύργου Μαρίνος Αχτύπης καλούν όλους τους δημότες να προσφέρουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, χαρίζοντας το μεγαλύτερο δώρο ζωής. «Καλούνται οι συμπολίτες μας, οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι του Δήμου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Αθλητικοί Σύλλογοι, ο Εμπορικός Κόσμος, όλοι οι φορείς και σύλλογοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Η Δημοτική Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και είναι δίπλα στους δημότες του Πύργου, σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο» δήλωσε ο κ. Αχτύπης ενισχύοντας τη δράση της Δημοτικής Αστυνομίας

Όλη η επικαιρότητα