Categories: Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Διαφορετική με Μαυροβούνιο – Προανήγγειλε αλλαγές ο Πογέτ

Share

Εθνική Ελλάδας: Διαφορετικά πρόσωπα αναμένεται να έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη φιλική αναμέτρηση με την εθνική Μαυροβουνίου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της Δευτέρας (28/3) και έκανε λόγο για αλλαγές.

«Είναι η πρώτη μου δουλειά ως ομοσπονδιακός, οπότε μαθαίνω κάθε μέρα αλλά μέχρι στιγμής είμαστε ευχαριστημένοι με όσα έχουμε πετύχει. Το είδαμε και κόντρα στη Ρουμανία, στο πρώτο μέρος τα πήγαμε καλύτερα, στο δεύτερο όχι και τόσο. Για αυτό και κάναμε κάποιες αλλαγές. Αύριο ίσως δούμε διαφορετικά πρόσωπα, γιατί θέλω να δω τους παίκτες μου, πόσους δεν ξέρω. Βέβαια ακόμα και αν ήξερα δεν θα σας έλεγα», είπε σχετικά.

Αναφορικά με την εθνική Μαυροβουνίου, απάντησε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ελπίζω πως θα είναι παρόντες οι περισσότεροι καλοί τους παίκτες. Όσο δυσκολότερο είναι το παιχνίδι, τόσο καλύτερο για εμάς. Να παίξουν οι καλύτεροι για να το κάνουν δυσκολότερο για εμάς. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ματς προετοιμασίας με προετοιμασία για ένα τουρνουά, όπως αυτό που έχουμε μπροστά μας τον Ιούνιο. Θέλουμε ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο».

Η Εθνική Ελλάδας θα ανταποκριθεί

Παράλληλα, ο Γκουστάβο Πογέτ ενημέρωσε ότι θα γίνει συζήτηση, αναφορικά με τον παίκτη που θα φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είδε με θετικό πρόσημο τη συνύπαρξη Μάνταλου-Μπουχαλάκη στο κέντρο και εξέφρασε την αισιοδοξία του ως προς τη διάθεση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με το Μαυροβούνιο.

«Πρώτα απ’ όλα έπρεπε να αναλύσουμε το παιχνίδι. Υπήρχε αρκετή δουλειά στο βίντεο παρά στο γήπεδο, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε μια ομάδα.

Όπως είπε και ο Κώστας, όμως, όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν και θεωρώ πως όποιος παίξει θα ανταποκριθεί στο ρόλο του», ήταν η απάντηση που έδωσε, όταν ρωτήθηκε πώς θα διαχειριστεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες.

πηγή:sportime