ΕΠΣ Ηλείας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ – ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΙΟΥ 1-4: Ευκολότερα … από τη διακύμανση του σκορ!

Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάστηκε  να φορτσάρει ιδιαίτερα ο εκ των πρωτοπόρων της Α1 κατηγορίας, Ενιπέας Λαντζοίου για να πάρει την πρόκριση με σκορ 4 – 1,  χθες το απόγευμα στο γήπεδο  του Χάβαρι, κόντρα στον «νεοφώτιστο» στην Α2 κατηγορία, Εθνικό Γερακίου.

Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Γκρίλλα, παίζοντας με πολλές αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα, είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα, και πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Σάκη Στροφύλλα, πριν ανοίξουν το σκορ στο 35΄, με δυνατό σουτ του Καλαντζή, ύστερα από ωραία σέντρα του Γκουβέρου! Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το α΄ μέρος, με το σκηνικό όμως να μην αλλάζει και στην επανάληψη! Μάλιστα στο 58΄ο Δαλαβούρας  με ωραία προσπάθεια έγραψε το 0 – 2, και κάπου εκεί οι συμπαίκτες του «χαλάρωσαν»!

Για να «ξυπνήσουν» στο 78΄, όταν οι γηπεδούχοι που προς τιμή τους, αγωνίστηκαν ελεύθερα, μείωσαν σε 1 – 2 με τον Τσίγγανο ! Όμως  οι φιλοξενούμενοι  πέρασαν μπροστά, και στο 89΄ «καθάρισαν» την πρόκριση  με ωραία ατομική ενέργεια του Κωτσάκη. Το τελικό 1 – 4, διαμόρφωσε στο 90΄ με χτύπημα πέναλτι ο κορυφαίος παίκτης του Ενιπέα Ζορμπάς , το οποίο κέρδισε ο Δαλαβούρας!

ΕΘΝΙΚΟΣ:  Γαλανόπουλος Φραγκογιάννης(75΄ Δημητρόπουλος), Γιούτσος, Δημακόπουλος(88΄Τσεριώνης Γ.), Μπουλίκας, Ποντίκης, Μαρκόπουλος, Τσεριώνης Κ., Τσίγγανος, Κουντουράς, Παπαδόπουλος .

ΕΝΙΠΕΑΣ: Ηλιόπουλος, Γκουβέρος(58 ΄ Κωτσάκης), Δαλαβούρας, Γιαννακόπουλος, Καλαντζής(65΄Κύτταρης), Αστερόπουλος, Καραβατάς, Τριανταφύλλης(65΄ Γκρίλλας), Στροφύλλας(58΄Τσαντίλης), Ζορμπάς, Μονοκρούσος.

Όλη η επικαιρότητα