ΕΠΣ Ηλείας

Εθνικός Ζαχάρως: Στα σκαριά ίδρυση νέας ομάδας για τα ταλέντα της περιοχής

Ακούστε το άρθρο

Στο περιθώριο των εξελίξεων στα διοικητικά του Ολυμπιακού Ζαχάρως, στον οποίο η προγραμματισμένη για χθες Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε πιθανώς λόγω  της σημερινής απόφασης στην Γ’ Εθνική, αλλά και των ζυμώσεων αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου, υπάρχει στο προσκήνιο και η ίδρυση μιας νέας ομάδας.

Διάγουμε ένα καλοκαίρι εξελίξεων και έντονης κινητικότητας στο ποδόσφαιρο της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες, στα πλάνα των παραγόντων της Ζαχάρως, βρίσκεται η ίδρυση μιας ομάδας, η οποία θα έχει σαν στόχο να αξιοποιήσει τα νέα παιδιά της περιοχής. Αυτή η ομάδα, είναι ο Εθνικός Ζαχάρως, μια ιδέα ορισμένων παραγόντων της περιοχής.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η ομάδα θα έχει το δικό της συμβούλιο και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, δίνοντας την ευκαιρία σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να λάβουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και πιθανώς να ενταχθούν αργότερα στον Ολυμπιακό, με τον οποία θα υπάρχει συνεργασία.

Θα είναι μια ομάδα αποτελούμενη από γονείς παιδιών, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διοίκηση και τη λειτουργία της ομάδας. Και θα είναι μια ομάδα η οποία θα βασίζεται σε νέα παιδιά, τα οποία λόγω ηλικίας δεν μπορούν ακόμα να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες ομάδες.

 

Όλη η επικαιρότητα