Αχαϊα

Ετοιμάζεται το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο

Ακούστε το άρθρο
Με κεντρικό θέμα ένα όμορφο παραμύθι που δημιουργήθηκε φέτος ειδικά για το θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στο Αίγιο, ο δήμος Αιγιαλείας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α) ετοιμάζονται να γιορτάσουν για  χρονιά τα Χριστούγεννα, στο Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων, στην καρδιά της πόλης του Αιγίου.
«Το Θαυμαστό Ταξίδι του Γενναίου Χιόνη», είναι ο τίτλος του φετινού παραμυθιού που θα εξιστορεί καθημερινά, τις περιπέτειες της μικρής Ελπίδας, που με την παρέμβαση του Ήλιου, συναντά τις παραμονές των Χριστουγέννων έναν εντελώς διαφορετικό χιονάνθρωπο που αναλαμβάνει την αποστολή να σώσει το «Μεγάλο Ρυθμιστή του Κλίματος»! Η αποστολή θα έχει αίσιο τέλος και το αστέρι των Χριστουγέννων θα φέρει σε όλους το μήνυμα της Αγάπης, της Ελπίδας και της Σωτηρίας του κόσμου. Με κεντρικό μήνυμα την προστασία του περιβάλλοντος, τη φιλία, τη συνεργασία, τη συνέπεια στους στόχους μας, τη γενναιότητα και τον αλτρουισμό, θα ταξιδέψουμε νοερά σε ένα κόσμο όπου όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και θαύματα.
Το Πάρκο των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει από τις 12 Δεκεμβρίου 2017 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 10:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ καθημερινά με δωρεάν είσοδο για το κοινό.
Εκτιμώντας πως το Πάρκο των Χριστουγέννων είναι ένας χώρος όπου τα παιδιά πρωταγωνιστούν στο παραμύθι που εκτυλίσσεται μπροστά τους, προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν και να ζήσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο με καθημερινές και ποικίλες δράσεις: παραμυθούδες, ξυλοπόδαρους και ξωτικά, θεατρικές παρατάσεις και παιχνίδια, μπάντες και χορωδίες, μουσικές συναυλίες και παραδοσιακά τραγούδια, εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ο Αϊ Βασίλης με το πανέμορφο σπίτι του, η καλή νεράιδα Ελπίδα, ο γενναίος Χιόνης και πολλές άλλες εκπλήξεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών του Πάρκου!

Φέτος θα υπάρχει και μια ξεχωριστή δράση που θα συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους. Από τις 26/12/2017 έως 1/1/2018 το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να ταξιδέψουν στα βάθη του διαστήματος και σε ξεχωριστούς κόσμους σε μια φαντασμαγορική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο για να ζήσετε μια εμπειρία από… Παραμυθούγεννα!
Πηγή: pelop.gr 

Όλη η επικαιρότητα