Ηλεία

Έτοιμος ο νέος επαγγ. οδηγός Αμαλιάδας – Κουρούτας από τη «MULTIPRODUCTIONS»

Ακούστε το άρθρο

Προ των πυλών βρίσκεται, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η έκδοση του «Επαγγελματικού Οδηγού ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ- ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ» από τη “MULTI PRODUCTIONS” και στο πλαίσιο της διαδικασίας προετοιμασίας, επαναβεβαιώθηκε για ακόμη μία χρονιά η πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

Με δεδομένη τη διάθεση των δύο πλευρών για καλή συνεργασία, είχαν συνάντηση στο γραφείο της ‘ΠΑΤΡΙΣ’ στην Αμαλιάδα ο διευθυντής της “MULTIPRODUCTIONS” κ. Λευτέρης Βαρουξής και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Σαψάλης. Η άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Εμπορικό Σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια θα συνεχιστεί και φέτος και ο βασικός στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι δεν θα μείνει εκτός του Οδηγού κανένα μέλος του Συλλόγου.

 

Για άψογο αποτέλεσμα

Σε αυτό το κομμάτι εστίασαν ο κ. Βαρουξής και ο κ. Σαψάλης κατά τη συνάντησή τους, έδωσαν τα χέρια και δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή μέχρι την έκδοση του Οδηγού, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα περιθώριο λάθους και μέσα από τη συνεργασία να διασφαλιστεί ένα άψογο αποτέλεσμα, που θα καλύπτει τις ανάγκες επαγγελματιών και καταναλωτών.

Η καταχώρηση στον Επαγγελματικό Οδηγό είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου ή στα γραφεία της ‘ΠΑΤΡΙΣ’ στην Αμαλιάδα, για να δώσουν τα στοιχεία τους.

Ο 6ος Επαγγελματικός Οδηγός θα εκδοθεί τους επόμενους μήνες, με βασικό μέλημα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, τόσο των επαγγελματιών και των καταναλωτών του δήμου Ήλιδας όσο και ολόκληρου του νομού Ηλείας.

Πρόκειται για ένα χρηστικό εργαλείο στην υπηρεσία του πολίτη, αφού εκεί θα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία των επαγγελματιών, διευκολύνοντας την καθημερινότητα όλων.

Θα είναι μία έκδοση πλήρως ενημερωμένη, που θα περιλαμβάνει όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, κατανεμημένες με τέτοιο τρόπο που θα ‘λύνει τα χέρια’ των χρηστών.

Ο ‘Επαγγελματικός Οδηγός’ διατίθεται δωρεάν από τα γραφεία της εφημερίδας ‘ΠΑΤΡΙΣ’, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 19, όπου οι πολίτες και οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται και για όλες τις δυνατότητες που τους παρέχονται σε ότι αφορά την προβολή τους, αλλά και την καταγραφή προβλημάτων.

Όλη η επικαιρότητα