Ποδόσφαιρο

Έτσι μένει εκτός Champions League η Γιουνάιτεντ ακόμα κι αν τερματίσει τέταρτη

Σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ περάσει στα χέρια του Ράτκλιφ, τότε κινδυνεύει να μείνει εκτός UCL και με την 4η θέση στην Premier League.
Ακούστε το άρθρο

Η SUN ασχολείται μ’ ένα ιδιαίτερο θέμα που παρουσιάζει ενδιαφέρον κι αφορά την επόμενη μέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εφόσον περάσει στα χέρια του Τζιμ Ράτκλιφ.

Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο, μία τέτοια συμφωνία μπορεί να κοστίσει στους Κόκκινους Διαβόλους την είσοδό τους στο Champions League ακόμα κι αν εξασφαλίσουν το εισιτήριο μέσω της τέταρτης θέσης στην Premier League.

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως αυτό μπορεί να συμβεί εάν και η Νις κλείσει θέση για το UCL της επόμενης σεζόν. Η γαλλική ομάδα είναι επίσης ιδιοκτησίας του δισεκατομμυριούχο Ράτκλιφ κι αν πάρει την 3η θέση στην Ligue 1, τότε πετάει εκτός την Γιουνάιτεντ.

Στο ρεπορτάζ της η SUN σημειώνει πως ο κανόνας της UEFA είναι ξεκάθαρος και σε μία τέτοια περίπτωση επιτρέπει την είσοδο μόνο μίας ομάδας στο Champions League και συγκεκριμένα αυτής που έχει τερματίσει πιο ψηλά στο εγχώριο πρωτάθλημά της.

Πηγή: contra.gr

Όλη η επικαιρότητα