Γυναίκα

Έτσι βάζουν οι πιο κομψές Γαλλίδες το κραγιόν τους

Βασικός στόχος τους, η ανεπιτήδευτη θηλυκότητα και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, καταλαβαίνουμε γιατί εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν μυηθεί και αγαπήσει τη beauty φιλοσοφία τους. Μία λοιπόν, από τις Γαλλίδες που αγαπάμε και ακολουθούμε στο Instagram για το στιλ και γενικότερα το effortless look τους είναι Jeanne Damas, η οποία δε δίστασε πριν λίγο καιρό να μοιραστεί στο προσωπικό της λογαριασμό την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της. Το σημείο που μας έκανε περισσότερο εντύπωση; Ο τρόπος που βάζει το κραγιόν της.

View this post on Instagram

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on


View this post on Instagram

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Αποφεύγοντας να το εφαρμόσει απευθείας στα χείλη της, η Jeanne προτιμά να παίρνει μία ποσότητα με τα δάχτυλά της από μία παλέτα χειλιών και στη συνέχεια να εφαρμόζει ταμποναριστά με τα δάχτυλά της, σε όλη την επιφάνειά τους, δίνοντας έμφαση στο κέντρο τους. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει ένα πιο φυσικό, ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα και το εφέ των bitten lips aka δαγκωμένων χειλιών. Ιδανικό trick για να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο φωτεινό και φρέσκο, ιδιαίτερα αν είσαι κουρασμένη ή αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου θαμπή.

View this post on Instagram

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Τώρα στα δικά μας, η αλήθεια είναι πως τον ίδιο τρόπο πολλές φορές έχουμε δει να ακολουθούν διάφοροι makeup artists στο backstage μεγάλων fashion shows αλλά έχουμε ακούσει ως tip στις συνεντεύξεις τους.

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα