Αθλητισμός

Euro 2020: «Εφιάλτης» για Μοράτα – Νέα απειλητικά μηνύματα σε εκείνον και τη σύζυγο του

Ακούστε το άρθρο

Euro 2020: Διαδικτυακή επίθεσης δέχθηκαν για ακόμα μια φορά ο Άλβαρο Μοράτα κι η σύζυγος του, Άλις Καμπέλο, μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας από την Ιταλία.

Ο Ισπανός επιθετικός από ήρωας έγινε μοιραίος, καθώς μολονότι ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1, έχασε το κρίσιμο πέναλτι, με αποτέλεσμα οι «φούριας ρόχας» να μείνουν εκτός τελικού στο Euro.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ο Μοράτα δέχθηκε μεγάλη κριτική από τους Ισπανούς φιλάθλους, ωστόσο αυτή τη φορά δέχθηκε πληθώρα υβριστικών μηνυμάτων και από Ιταλούς. Αυτό κατήγγειλε η Καμπέλο σε ανάρτηση της στα social media.

«Ειλικρινά, δεν υποφέρω με κανένα από αυτά τα μηνύματα. Δεν νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό των «Ιταλών», αλλά της άγνοιας. Αλλά νομίζω ότι αν είχε συμβεί σε ένα πιο ευαίσθητο κορίτσι θα ήταν πρόβλημα. Ας θυμηθούμε ότι είναι ένα άθλημα για να ενωθούμε και να μην σας ξεπερνούν οι απογοητεύσεις σας.Ελπίζω πραγματικά ότι στο μέλλον μπορεί να ληφθεί σοβαρή δράση για αυτόν τον τύπο ανθρώπων, διότι είναι επαίσχυντο και απαράδεκτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα