Αθλητισμός

Euro 2021: Επικό viral video με τη μαμά του Ραμπιό να κάνει «επίθεση» στους γονείς του Πογκμπα και του Μπαπε

ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΓΗΠΕΔΟΥ
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η Γαλλία προσπαθεί να συνέλθει από τον αποκλεισμό της από την Ελβετία, η συμπεριφορά της μητέρας του Ραμπιό κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα

Viral: Σαν να μην έφτανε στη Γαλλία το «πατατράκ» από την Ελβετία (4-5 στα πέναλτι), ήρθε και η συμπεριφορά της μητέρα του Αντριέν Ραμπιό να τα κάνει χειρότερα!

Η εν λόγω κυρία, κατά την διάρκεια του αγώνα της Γαλλίας με την Ελβετία επιτέθηκε στην οικογένεια του Κιλιάν Μπαπέ αλλά και στους συγγενείς του Πολ Πογκμπά!

Στο βίντεο (που έγινε Viral) μπορείτε να δείτε τη μητέρα του Αντριέν Ραμπιό να επιτίθεται στην οικογένεια του Κιλιάν Μπαπέ, μετά από το χαμένο πέναλτι του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν κάτι που είχε σαν συνέπεια τον αποκλεισμό της Εθνικής Γαλλίας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η Βερονίκ Ραμπιό «… επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του αγώνα, για την φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να λέει στους συγγενείς του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν: “Είναι απαράδεκτο, για έναν παίκτη του επιπέδου του, πώς εκτέλεσε το πέναλτι. Ήταν πολύ αδύναμο. Ελπίζω να τον επιπλήξετε”»!

Μάλιστα ανάλογο «σκηνικό» προκάλεσε και με τους συγγενείς του Πολ Πογκμπά, τους οποίους και κατηγόρησε στην φάση της ισοφάρισης από την Ελβετία, έπειτα από το λάθος του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή:sportime.gr

Όλη η επικαιρότητα