Αθλητισμός

Euro 2021: Με 3άρα επί της Βόρειας Μακεδονίας το 3×3 η Ολλανδία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
Ακούστε το άρθρο

Η Ολλανδία δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, την οποία νίκησε με 3-0 στο Άμστερνταμ και τερμάτισε 1η στον όμιλό της.

Το ήξεραν όλοι ότι οι οράνιε θα έπαιρναν τη νίκη και απλά απέμενε να φανεί το πώς θα γινόταν αυτό. Με μεγάλο σκορ δηλαδή ή με χαλαρή εμφάνιση; Τελικά οι Ολλανδοί πήγαν να τα συνδυάσουν και ως ένα βαθμό τα κατάφεραν, αφού δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν για να επικρατήσουν.

Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ είχε κάποια προβλήματα στο πρώτο 15λεπτο αλλά σταδιακά βελτιώθηκε και στο 24′ άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Ντεπάι μετά το γύρισμα του Μάλεν. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου λίγα πράγματα και στο δεύτερο καλύτερος ρυθμός από το ξεκίνημα.

Η Ολλανδία έκανε το 2-0 στο 51′ με την κοντινή προσπάθεια του Βαϊνάλντουμ μετά το γύρισμα του Ντεπάι και στο 57′ ήρθε και το 3-0, ξανά από τον Βαϊνάλντουμ, αυτή τη φορά στην επαναφορά μετά το σουτ του Ντεπάι που απέκρουσε ο Ντιμιτριέφσκι. Στο 68′ το σκορ θα μπορούσε να ανέβει κι άλλο αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το δυνατό σουτ του Βέγκχορστ και από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού, σταδιακά, έπεσε.

Βόρεια Μακεδονία: Ντιμιτριέφσκι, Ριστόφσκι, Βελκόφσκι, Μούσλιου, Ελμάς, Αντέμι (78′ Νικολόφ), Τριτσκόφσκι (56′ Τσούρλινοφ), Μπάρντι (78′ Στογιανόφσκι), Αλιόσκι, Τραϊκόφσκι (68′ Χασάνι), Πάντεφ (69′ Κοσταντίνοφ).

Ολλανδία: Στεκέλενμπουργκ, Ντε Φράι (46′ Τίμπερ), Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ντάμφρις (46′ Μπέργκχαους), Γκράβενμπεργκ, Φ. Ντε Γιονγκ (79′ Γκάκπο), Βαϊνάλντουμ, Φαν Άανχολτ, Μάλεν (66′ Κουίνσι-Πρόμες), Ντεπάι (66′ Βέγκχορστ).

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα