Μπάσκετ

Eurohoops Olympia Basketball Camp 2020: Πολύτιμες συμβουλές από τον Dr Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη

Ο επιστημονικός συνεργάτης του Eurohoops Olympia Basketball Camp, Dr Παναγιώτης Κοντοβαζαινίτης, Ορθοπεδικός χειρούργος , αθλητίατρος & Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών , επισκέφθηκε το EOBC και μίλησε στους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές κυρίως για θέματα που αφορούν την αθλητική τους ανάπτυξη , την πρόληψη τραυματισμών , την αποθεραπεία και την σωστή διατροφή .

Οι βασικές αρχές της φιλοσοφίας που πρέπει να διαθέτει ένας αθλητής σχετικά με την διαχείριση του σώματός του τόσο στο επίπεδο της μυικής ενδυνάμωσης όσο και στο πολύ σοβαρό κομμάτι των τραυματισμών ήταν το επίκεντρο του διαλόγου μεταξύ των παιδιών και του Κου Κοντοβαζαινίτη.

Η βαθιά επιστημονική γνώση αλλά και η απλότητα της προσέγγισης του Dr Π.Κοντοβαζαινίτη , έδωσε στα παιδιά νέες γνώσεις και μια θαυμάσια ευκαιρία να συζητήσουν με έναν άνθρωπο που γνωρίζει την αθλητιατρική επιστήμη σε κάθε επίπεδο της .

Το Eurohoops Olympia Basketball Camp , δίνει την ευκαιρία σε κάθε αθλητή του να διευρύνει τις γνώσεις την εμπειρία και τις προοπτικές του σε κάθε επίπεδο μέσα από τα βιώματα και την εφαρμοσμένη γνώση κορυφαίων επιστημόνων.

Όλη η επικαιρότητα