Smile Μουσική Ψυχαγωγία

Eurovision: Η Ελλάδα με το «Last dance» από τη Stefania

Ακούστε το άρθρο

Επίσημα ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ το τραγούδι με το οποίο η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ενώ λοιπόν ο διαγωνισμός αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας ο φετινός –καλός εχόντων των συνθηκών- θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η νεαρή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το χορευτικό τραγούδι που έχει τον τίτλο «Last dance» σε σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η σχετική απόφαση ελήφθη από κοινού από την επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα της Στεφανίας στην οποία ανατέθηκε η επιμέλεια της συμμετοχής στην 65η Eurovision, ύστερα από ακρόαση πέντε τραγουδιών που προτάθηκαν από τους δημιουργούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021 και η Stefania με το «Last dance» θα προσπαθήσει να κερδίσει… αρχικά… το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού.

via

Όλη η επικαιρότητα