Ελλάδα

Eurovision 2022: Ενθουσιασμένοι οι ξένοι fans με το τραγούδι της Ελλάδας – “Winner vibes!”

Θετικά τα πρώτα σχόλια για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovison 2022. Το "Die Together" της Αμάντας Γεωργιάδη βρίσκεται ήδη στην πρώτα πεντάδα των στοιχημάτων.
Ακούστε το άρθρο

Παραπάνω από θετικές είναι οι αντιδράσεις από τους ξένους fans της Eurovision, στο πρώτο άκουσμα της ελληνικής συμμετοχής για το 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα φέτος θα δοκιμάσει την τύχη της στον διαγωνισμό με το τραγούδι “Die Together”, το οποίο θα ερμηνεύσει η Αμάντα Γεωργιάδη τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Πρόκειται για μια εσωτερική μπαλάντα, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις φωνητικές δυνατότητες της 25χρονης τραγουδίστριας.

Το τραγούδι είναι σε σύνθεση της Αμάντας Γεωργιάδη μαζί με τον Νορβηγό συνεργάτη της Bjorn Helge. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του video clip, που γυρίστηκε στη Σύμη, ανέλαβε ο Κώστας Καρύδας.

Σημειώνεται ότι στα tops που έχουν δημιουργηθεί στο Youtube από τους θαυμαστές του θεσμού, το “Die Together” φιγουράρει στις πρώτες θέσεις, ενώ αυτή την ώρα η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτα πεντάδα των στοιχημάτων.

Ακολουθούν κάποιες ενδεικτικές αντιδράσεις ξένων fans για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη φετινή Eurovision:

Αμάντα Γεωργιάδη: Όσα πρέπει να ξέρεις για την Γιαννιώτισσα εκπρόσωπό μας στη Eurovision

πηγή:news24/7

Όλη η επικαιρότητα