Lifestyle Smile

Eurovision 2022: Κλέβει τις εντυπώσεις η «Φουρέιρα» της Ισπανίας Chanel Terrero

Η εντυπωσιακή πρόβα της Ισπανίας, με την Chanel Terrero στη σκηνή της Eurovision 2022. Η ομοιότητα με την Ελένη Φουρέιρα.
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσίασε στη δεύτερη πρόβα της η εκρηκτική Chanel Terrero της Ισπανίας, με τους φανς να θεωρούν πως η χώρα έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τη Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το “SloMo” της Chanel Terrero διαγωνίστηκε και κέρδισε το Benidorm Fest 2022, ένα φεστιβάλ τραγουδιού που χρησιμοποιήθηκε για την επιλογή της συμμετοχής της Ισπανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πρόσφατα η ολλανδική εφημερίδα BD, αποκάλυψε ότι το SloMo αρχικά προοριζόταν για την Jennifer Lopez. Ο Ολλανδός παραγωγός Arjen Thonen έγραψε το τραγούδι έχοντας στο νου του την παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα.

Η Jennifer Lopez και η ομάδα της δεν απάντησαν ποτέ στην πρόταση του Thonen και έτσι το “SloMo” βρήκε το δρόμο του για τη σκηνή της Eurovision μέσα από την Chanel.

Η… Φουρέιρα της Ισπανίας έχει τρελάνει ήδη την Ευρώπη με το λίκνισμά της και τώρα πια μένει να κερδίσει και τις ψήφους του κοινού και των επιτροπών στον Μεγάλο Τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

Eurovision 2022: Η εντυπωσιακή πρόβα της Ισπανίας

Όλη η επικαιρότητα