Ποδόσφαιρο

Εύα Καπαρέλη: «Έζησα το όνειρο από τη μια μέρα στην άλλη!»

Ακούστε το άρθρο

Άρωμα… Ευρώπης πήρε στις αρχές Αυγούστου η Πυργιώτισσα μεσοεπιθετικός Εύα Καπαρέλη που από τον Πανηλειακό μεταγράφηκε στις Ελπίδες Καρδίτσας και συμμετείχε με την θεσσαλική ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Οι Ελπίδες μπορεί να μην κατάφεραν να προκριθούν παρά τις δυο νίκες κόντρα σε Αούστρια Βιέννης και Ριντ αφού η ήττα με ανατροπή στο πρώτο ματς κόντρα στην Κάζιγκουρτ τις άφησε στην δεύτερη θέση και εκτός συνέχειας του θεσμού όμως για την Εύα, η συμμετοχή της έστω και στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε και σήμερα μιλά αποκλειστικά στην «Πατρίς σπορ».

Για το πώς βίωσε την συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ηταν αναμφίβολα κάτι μεγάλο και πρωτόγνωρο για μένα, ένα βήμα που σε λίγους δίνεται η ευκαιρία να δουν Πόσο εξελιγμένο και οργανωμένο είναι το γυναικείο και στις χώρες του εξωτερικού και πόσο μπορεί ακόμα να εξελιχθεί. Ωστόσο ήταν μια εμπειρία που με βοήθησε να βάλω πιο ψηλά τα στάνταρ μου και με πείσμωσε προς το καλύτερο».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση από την Β’ Εθνική στο υψηλότερο επίπεδο: «Ήταν ξαφνική αυτή η αλλαγή για μένα ,γεγονός που δυσκόλεψε αυτή μου τη μετάβαση σε κάποια αγωνιστικά σημεία, παρ όλα αυτά θεωρώ πως είναι κάτι που θα με βοηθήσει στη ποδοσφαιρική μου πορεία αλλά και γενικά. Δεν είναι εύκολο να ζεις το όνειρο από τη μια μέρα στην άλλη, άλλωστε τα δύσκολα είναι για τους τολμηρούς».

Για τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους από εδώ και πέρα: «Προσωπικά οι στόχοι μου είναι υψηλοί, πάμε πάντα για το καλύτερο δυνατό. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι εξίσου ανταγωνιστικό, όμως με καλή ομαδική δουλειά και θέληση όλοι οι στόχοι που έχει η ομάδα μπορούν να επιτευχθούν».

Όλη η επικαιρότητα