Lifestyle

Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει ανοιχτά για τον έρωτα με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της. Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου και αυτό την έχει κάνει να λάμπει. Η 32χρονη καλλονή απολαμβάνει όμως και την επαγγελματική της επιτυχία αφού τα πράγματα για εκείνη πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Λίγες μέρες νωρίτερα φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity κλέβοντας της εντυπώσεις. Το cover girl του Αυγούστου μίλησε στην Άννα Πραντίκου για τον έρωτα με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τις συζητήσεις της με το Epsilon για το Project Runway και τις συνεργασίες στα social media.

Για την επόμενη σεζόν, αυτό που έχει ακουστεί είναι πως θα είσαι στο τιμόνι του «Project Runway» στο κανάλι Epsilon. Ισχύει αυτή η πληροφορία;
Ισχύει, αλλά επειδή θέλω να είμαι πάντα ειλικρινής σε αυτά που λέω, ακόμη δεν έχω υπογράψει κάτι, προφορικά όμως έχουμε συμφωνήσει και έχουμε κάνει ραντεβού για να δούμε ποια θα είναι η ομάδα. Οπότε, αν δεν πάει κάτι στραβά, τον Οκτώβριο ξεκινάμε.

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;
Πραγματικά θα πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο με τα social media. Είναι λυπηρό πια. Βγαίνεις έξω, πας για έναν καφέ και τους βλέπεις όλους να ασχολούνται με τα κινητά. Δεν υπάρχει επικοινωνία. Ακόμα και όταν βγαίνει ο κόσμος να διασκεδάσει, δεν θα χορέψει κανείς αν, για παράδειγμα, δεν τραβήξει πρώτα μια πλειάδα από stories. Εγώ πολλές φορές ασχολούμαι γιατί νιώθω ότι πρέπει. Σκέφτομαι: Έχουν περάσει πέντε μέρες και δεν έχω κάνει κανένα post. O κόσμος το ζητάει αυτό από εμένα λόγω της δουλειάς μου, όμως είναι φορές που το κάνω πιο αυθόρμητα και άλλες που πιέζομαι λίγο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια, νιώθω ότι χάνω την ουσία της ζωής, δεν θέλω να ζω πράγματα απλά και μόνο για να τα δείξω στον κόσμο.

Πολλές παρουσιάστριες το τελευταίο διάστημα έχουν μετατρέψει τα social account τους σε ένα είδος τηλεμάρκετινγκ. Δίνουν δώρα καθημερινά, προτρέποντας συγχρόνως τον κόσμο να τις ακολουθήσει. Εσύ, απ’ ό,τι είδα, δεν έχεις υιοθετήσει αυτό το trend.
Ισχύει αυτό, χωρίς να θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω, καθώς έχω και εγώ κάποιες συνεργασίες που προβάλλονται κατά καιρούς στα social μου. Δεν θέλω να κατακρίνω αυτό που συμβαίνει με συναδέλφους, αλλά κάτι τέτοιο εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Δεν θέλω να ζω μέσα από ένα κινητό και έτσι είμαι πιο επιλεκτική σε ό,τι κάνω. Επιπλέον, πιστεύω πως ο κόσμος έχει κουραστεί λίγο με όλο αυτό. Είναι μια φούσκα, η οποία όπου να ’ναι θα σκάσει. Αυτό το βλέπω και από εμένα. Ο κόσμος θα αγκαλιάσει περισσότερο μια φωτογραφία από μια ωραία στιγμή της καθημερινότητάς μου, παρά μία με την οποία θα προσπαθώ εμμέσως να προωθήσω ένα προϊόν.

Συνήθως προτιμάτε και εσύ αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος να κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας όσον αφορά τα προσωπικά σας. Παραδόξως, όμως, αυτήν τη φορά μιλήσατε και οι δύο ανοιχτά για τη σχέση σας. Πώς κι έτσι;
Όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Νίκο, ιδανικά δεν ήθελα να αρχίσουν να γράφουν για αυτό. Τόσο εγώ όσο και εκείνος, ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, είμαστε δύο άνθρωποι που δεν θέλουμε να απασχολούμε με τα προσωπικά μας, όπως σωστά είπες. Βεβαίως γνωρίζουμε ότι, αφού είμαστε μπροστά από τα φώτα, σίγουρα μέχρι ένα σημείο ο κόσμος θα ήθελε να το μοιραστούμε μαζί του και αυτό. Άλλωστε, όταν κάτι γίνεται γνωστό, είναι γελοίο να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου.

Τι θαυμάζεις περισσότερο στον Νίκο;
Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος. Δεν επαναπαύεται ποτέ και μονίμως αναζητά νέα πράγματα για να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι είναι ειλικρινής. Δεν σου χαρίζεται, θα σου πει αυτό που πιστεύει και ας μην σου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό.

ΠΗΓΗ: tlife

Όλη η επικαιρότητα