Ηλεία

Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη από τις 20 έως τις 26 Μαΐου στην Αμαλιάδα

aimodosia_afisa_outline_a3_ver02.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών, το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Κόροιβος, η Φιλοτεχνική, το Σωματείο «Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη» και οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας διοργανώνουν την Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη στις 20-26 Μαΐου 2013. Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» του δήμου Ήλιδας.

Σκοπός  αυτής της εβδομάδας δράσεων είναι να διαδοθεί η ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην κοινωνία της Αμαλιάδας με ιδιαίτερη έμφαση στη νεολαία. Η Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη προσδοκούμε να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για συζήτηση, συνεργασία, αλληλεγγύη και κοινωνική προσφορά μέσα από την ενεργό συμμετοχή και δράση μικρών και μεγάλων.

Το πρόγραμμα δράσεων της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη περιλαμβάνει:

Δευτέρα 20 Μαΐου

Ενημέρωση στα δημοτικά σχολεία της Αμαλιάδας με την συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Διανομή ενημερωτικού υλικού.

Πέμπτη 23 Μαΐου

Συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Σάββατο 25 Μαΐου (11:30 π.μ.)

Συμβολική ποδηλατοβόλτα όπου οι συμμετέχοντες θα φορούν άσπρο ή κόκκινο μπλουζάκι. Διανομή ενημερωτικού υλικού.

Σάββατο 25 Μαΐου (6-8 μ.μ.)

Φιλικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης μικρών, παίδων και παλαιμάχων στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας. Διανομή ενημερωτικού υλικού.

Κυριακή 26 Μαΐου (5-8 μ.μ.)

5η Αιμοδοσία στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη με τη συνδρομή του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Έκθεση ζωγραφικής.

Όλη η επικαιρότητα