Ηλεία

ΕΒΕ Ηλείας: Συνάντηση επαγγελματιών Νομού με Κ. Νικολούτσο για τα προβλήματα του κλάδου

Ακούστε το άρθρο

Τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και των επαγγελματιών μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οι Πρόεδροι  και εκπρόσωποι Συλλόγων και Σωματείων του Νομού μας, που συναντήθηκαν χθες με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστα Νικολούτσο.

Στη συνάντηση στην οποία παρευρέθησαν ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Λεβέντης και το μέλος της Διοικ. Επιτροπής Ηλίας Ξανθούλης, υπήρξε ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων ενώ επισημάνθηκε για μια φορά ακόμη η πολύ καλή συνεργασία των επαγγελματικών φορέων του τόπoυ με τον επιμελητηριακό θεσμό.

Παρόντες από την πλευρά των εκπροσώπων των Συλλόγων ήταν μεταξύ άλλων οι Κώστας Αθανασόπουλος του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών και Κλιματιστικών Έργων Ηλείας, Δημήτρης Παπαϊωάννου του Συλλόγου Επαγγελματικών Φωτογράφων Ηλείας, Ιώαννης Διονυσόπουλος του Σωματείου καταστηματαρχών Κουρέων και Κομμωτών, Γιώργος Κομπορόζος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων – Εγκαταστατών και Κώστας Πετρόπουλος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου.

Ο κ. Νικολούτσος, ικανοποιημένος από το περιεχόμενο και το αποτέλεσμα της συνάντησης τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους και την παρουσία τους και τους ζήτησε να καταθέτουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή θέση έχουν για τα επαγγελματικά ζητήματα και τις συνθήκες της αγοράς στο Επιμελητήριο.

Άλλωστε όπως είπε ο πολυάριθμος επαγγελματικός κλάδος είναι ένας τομέας με σημαντικές δυνατότητες αλλά και δυσκολίες για τις οποίες από κοινού και με εμπιστοσύνη, στις δυνατότητες του ηλειακού δυναμικού, μπορούμε να ξεπεράσουμε και να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα…

Όλη η επικαιρότητα