Προγνωστικά

Ευρωλίγκα με νίκες φιλοξενούμενων

Ακούστε το άρθρο

Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό της Ευρωλίγκα, μεταξύ των οποίων και το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια στο ΣΕΦ. Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με το Βιλερμπάν-Ζαλγκίρις και το Μακάμπι-Ρεάλ.

Βιλερμπάν – Ζαλγκίρις

Δεν έχει κερδίσει ακόμη μέσα στο 2020 η γαλλική ομάδα. Μάλιστα δεν παρουσιάζει την ίδια δυναμική στο γήπεδο της, σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, όταν και είχε πετύχει 7 νίκες στα 9 πρώτα. Έλειψε  δυο εβδομάδες ο κόουτς Μίτροβιτς λόγω ασθένειας και απόψε θα βρίσκεται στον πάγκο της Βιλερμπάν. Η Ζαλγκίρις έπιασε… πάτο με 9 σερί ήττες, όμως τελευταία αρχίζει να… ρολάρει. Το πρόσφατο 104-80 επί της Άλμπα της έδωσε έξτρα αυτοπεποίθηση, όμως και πάλι θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να προλάβει την οκτάδα.

Θεωρούμε πως το αποψινό είναι ιδανικό για εκείνην προκειμένου να πάρει μια νίκη ακόμη. Πιο αποτελεσματική μακριά από το Κάουνας, κερδίζει έστω και δύσκολα στην Γαλλία.

Μακάμπι – Ρεάλ

Με πολλές απουσίες αγωνίστηκε στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, κάτι που της στοίχισε στο ματς. Οι παίκτες που είχαν απομείνει δεν μπόρεσαν να φέρουν εις πέρας την αποστολή, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το απουσιολόγιο εξακολουθεί να είναι πιο γεμάτο από κάθε άλλη φορά. Μέσα σε όλα ενισχύθηκε με τον σέντερ Σταντμάιρ, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά επέστρεψε για 3η φορά στην καριέρα του. Η Ρεάλ ηττήθηκε για τρίτη σερί φορά στον θεσμό, και μάλιστα έχασε στην Μαδρίτη από την τρομερή Εφές. Αναμενόμενη η «κοιλιά» τέτοια εποχή, όμως εάν δεν τα καταφέρει ούτε και σήμερα, θα δείξει πως αυτή η κάμψη δεν είναι διαχειρίσιμη.

Αήττητη εντός η Μακάμπι, όμως με σημαντικές απουσίες. Στο 2.10 το ενδεχόμενο νίκης των Μαδριλένων, κάτι που μας αρέσει βάσει ρεπορτάζ.

Η πληρέστατη αξιολόγηση της netbet στο Bookmakers.gr

Όλη η επικαιρότητα