Media

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι μοναχικές τους στιγμές στο Survivor

Ακούστε το άρθρο

Η σχέση της Ευρυδικής Βαλαβάνη με το νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, πέρασε διά πυρός και σιδήρου, κάτι που παραδέχεται και η ίδια στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

«Όταν ο Γιώργος έφυγε από τους Μαχητές και ήρθε στη δική μας παραλία, ήμουν η μόνη που μοιράστηκα το φαγητό μου μαζί του. Ένιωθα άσχημα για εκείνον, διότι εκδιώχθηκε από την ομάδα του και ήθελα να τον κάνω να αισθανθεί άνετα στη δική μας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως το έκανα για λόγους εντυπωσιασμού.

Από την ένωση και μετά, οι σχέσεις μας βελτιώθηκαν σημαντικά. Χρειάστηκε να μιλήσουμε πολλές φορές. Όταν πλέον μείναμε μόνοι μας στην παραλία, συζητήσαμε πολλά πράγματα χωρίς να υπάρχουν κάμερες. Μιλήσαμε για τα προσωπικά μας και αναγνωρίσαμε λάθη που κάναμε τόσο εκείνος όσο κι εγώ. Κάποια στιγμή κλάψαμε κιόλας».

Υπήρξε φλερτ ανάμεσά τους; «Ξεκάθαρα όχι. Αυτό που του λέω ακόμα και σήμερα είναι πως δεν μου αρέσουν οι ξανθοί. Το μόνο που δεν σκέφτηκα μέσα στο παιχνίδι είναι να φλερτάρω. Η λίμπιντο είχε εξαφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο. Και είναι κάτι στο οποίο συμφωνούσαμε όλοι» λέει γελώντας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Όλη η επικαιρότητα