Ελλάδα

Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία: Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο κρεβάτι του ζευγαριού

Ακούστε το άρθρο

«Φύλλο και φτερό» από τις Αρχές το δωμάτιο που έμεναν – Έκκληση από συγγενείς και φίλους της αστροφυσικού για πληροφορίες   – Τι λέει στο protothema.gr ο άνθρωπος που νοίκιασε στο ζευγάρι το δωμάτιό του

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί στην Ικαρία οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της 34χρονης αστροφυσικού Natalie Christopher.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού. Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα.  Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονος.

Πάντως η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αξιοποιώντας οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στα ίχνη της 34χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου και από χθες ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.

2ικ
3κσσ
4ασδα
5ααψα
111

Η 34χρονη Natalie Christopher

dialeksi
natalie-ekso

Τι είπε στο protothema.gr o άνθρωπος που νοίκιασε στο ζευγάρι το δωμάτιό του

Ο άνθρωπος που νοίκιασε τα δωμάτια στο ζευγάρι μίλησε στο protothema.gr.:

«Εμείς ειδοποιήσαμε την αστυνομία, επειδή το παιδί ήταν πολύ ανήσυχο. Μας είπε “παιδιά, εδώ και τρεις ώρες δεν ξέρω πού βρίσκεται. Πήγε για τζόκινγκ στις οχτώ το πρωί”. Στις 9.30 την πήρε τηλέφωνο, γιατί είχε έρθει το πρωινό, και στις δώδεκα έπρεπε να ελευθερώσουν το δωμάτιο. Η κοπέλα του ανέφερε ότι είναι σε μια ανηφόρα, σε ένα μονοπάτι, και ότι “δεν μπορώ να γυρίσω γρήγορα και θα γυρίσω σιγά σιγά, μην ανησυχείς”. Πήγε δέκα, πήγε έντεκα, την έπαιρνε ο άνθρωπος τηλέφωνο και δεν απαντούσε, ενημερωθήκαμε εμείς, ενημερώσαμε αστυνομία και πυροσβεστική, άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση».

«Δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποια περιοχή είχε πάει. Δυο ημέρες είχανε κράτηση. Το παιδί είναι από Κύπρο, η κοπέλα μάλλον είναι Αγγλίδα. Έχουμε τα στοιχεία της κράτησης», ανέφερε ακόμη ο κ. Βασίλης.

Όπως επισημαίνει στο protothema.gr, δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του κάποιος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού. «Ένα ωραίο ζευγαράκι, η κοπέλα μιλούσε και λίγο ελληνικά. Γύρω στα 34 αλλά εγώ την έκανα πιο μικρούλα. Μας ενημέρωσε η κοπέλα που τους πήγε το πρωινό».

«Το κινητό της κοπέλας χτυπούσε, απλώς δεν απαντούσε. Αυτό ήταν που τον ανησύχησε και έτσι ξεκίνησε. Το στίγμα της δείχνει τους Φούρνους, εκεί που είναι η κεραία κινητής τηλεφωνίας».

Εμφανής η αγάπη της για τον αθλητισμό

Η Natalie είναι μια γυναίκα που αγαπάει πολύ τον αθλητισμό, και μάλιστα το προφίλ της στο Facebook είναι γεμάτο από φωτογραφίες με αθλητικές δραστηριότητες που έκανε η ίδια.

Ακόμα και στην τελευταία ανάρτησή της μιλούσε για αθλητισμό. Συγκεκριμένα, έγραφε ότι θέλει να κάνει αναρρίχηση στα βράχια παραλίας του νησιού και ρωτούσε αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να την συνοδέψει σε μελλοντική επίσκεψη.

Φωτογραφίες από τις έρευνες

ikariaki-2
ikariaki-3

Πηγή φωτογραφιών: ikariaki

Όλη η επικαιρότητα