Ελλάδα

Εξάρχεια: Πίτμπουλ επιτέθηκαν σε φρουρούς υπουργού

Περίεργο περιοστατικό στα Εξάρχεια όταν σκυλιά, δύο πιτμπούλ συγκεκριμένα, επιτέθηκαν σε φρουρούς υπουργού ο οποίος διαμένει στην ευρύτερη περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Βουλγαροκτόνου στις περίπου πέντε. Νεαρή γυναίκα βγήκε από ταξί ενώ διαπληκτίζονταν με τον οδηγό. Οι φωνές που ακούγονταν ανησύχησαν τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ οι οποίοι φρουρούν την κατοικία του Αλέκου Φλαμπουράρη και κινήθηκαν προς το σημείο για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Ενώ συνέβαινε αυτό, η γυναίκα φέρεται να έβγαλε από την οικία της δύο πιτμπούλ στα οποία έδωσε εντολή να επιτεθούν στον αυτοκινητιστή. Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς και τότε η γυναίκα έδωσε εντολή στα σκυλιά να επιτεθούν στους ένστολους. Μάλιστα, ένα σκυλί φαίνεται να έχει δαγκώσει έναν αστυνομικό στον αγκώνα αλλά και σε δύο ακόμα αστυνομικούς με αποτέλεσμα να σκίζετα η στολή ενός.

Η γυναίκα αν και αντιστάθηκε στην προσαγωγή της, τελικά οδηγήθηκε στο ΑΤ Εξαρχείων. Πρόκειται για μία 35χρονη από τη Λετονία, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως υπήρξε συγκέντρωση έξω από το τμήμα ανθρώπων που ζητούσαν την απελευθέρωσή τους.

Πηγή: THETOC 

Όλη η επικαιρότητα