Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 15 διαρρήξεις στο Ηράκλειο Κρήτης – Λεία 55.000 ευρώ!

Ελληνοαλβανική σπείρα διαρρηκτών – Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων, αλλά και την ανεύρεση των κλοπιμαίων

Εφιάλτης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου Κρήτης είχε γίνει τους τελευταίους δυο μήνες μια ελληνοαλβανική σπείρα διαρρηκτών, που είχαν εισβάλει σε 15 σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας άνω των 55.000 ευρώ!

Οι 15 υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ηρακλείου την περασμένη Τρίτη, όταν συνελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου ένας 38χρονος Έλληνας. Στην  προανάκριση προέκυψαν στοιχεία που τον ενέπλεκαν με τις διαρρήξεις, μαζί με δυο Αλβανούς ηλικίας 39 και 32 χρόνων.

Οι αλλοδαποί αναζητήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, κατηγορία με την οποία οδηγήθηκε και ο 38χρονος στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων, αλλά και την ανεύρεση των κλοπιμαίων.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα