Αχαϊα

Εξευτελιστικό, σεξιστικό βίντεο για τις Πατρινές από γνωστό youtuber κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ακούστε το άρθρο

Γίνεται ένας νέος άνθρωπος να μπορεί να συμπυκνώσει στα λεγόμενα του, όλο τον σεξισμό και το μισογυνισμό κάνοντας φθηνή πλάκα; Όχι μόνο γίνεται αλλά η ασυδοσία του διαδικτύου επιτρέπει σε αυτή την “πλάκα”, στην οποία συμμετέχουν νέα παιδιά, να κάνει το γύρο του ίντερνετ, να διαμορφώνει αισθητικές και να διαιωνίζει χυδαία στερεότυπα επιπέδου κουτσομπολιού ..καφενείο. 

Γίνεται ένας άνδρας 28 χρονών, να κατορθώσει να προσβάλει σε ένα βίντεο έξι λεπτών, το γυναικείο πληθυσμό μιας ολόκληρης πόλης, αλλά και τον γυναικείο φοιτητικό πληθυσμό;

Και όμως γίνεται. Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο youtuber Vibrator υπό τον τίτλο «Ισχύουν οι φήμες για τις Πατρινές» και επεξήγηση «Πήγα στην Πάτρα και ρώτησα για όλα όσα ακούγονται για τις Πατρινές!», καταφέρνει να υποτιμήσει το σύνολο των γυναικών της Πάτρας, είτε κατάγονται, είτε μένουν στην πόλη, υπό το προκάλυμμα της σάτιρας.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο βίντεο, και αυτό ίσως αυτό να είναι το πλέον θλιβερό, οι νέες κοπέλες όχι μόνο συμφωνούν πως «όλα αυτά ισχύουν», αλλά υπερθεματίζουν, λέγοντας πως η πραγματικότητα ξεπερνάει και τις φήμες!

Όλες εκτός από μία, η οποία δηλώνει πως όλα αυτά είναι απλά φήμες και δεν ισχύουν.

Οι υπόλοιποι άνδρες και γυναίκες, νέα άνθρωποι όλοι τους, δεν κάνουν τίποτα άλλο, παρά να αναπαράγουν – μεταξύ σοβαρού και αστείου – ότι η θέση της γυναίκας είναι μεταξύ κουζίνας και κρεβατοκάμαρας και τίποτα άλλο…

Σεξισμός, μισογυνισμός σε συνδυασμό με πατριαρχία σε όλο της το μεγαλείο, για λίγες θεάσεις στο youtube.

Κρίμα…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ – ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Πηγή: thebest 

Όλη η επικαιρότητα