Ελλάδα

Εξέγερση στις φυλακές Λάρισας – Πάνω από 100 κρατούμενοι δεν μπαίνουν στα κελιά τους

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές λόγω της μεγάλης αναστάτωσης που επικρατεί στις φυλακές - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις φυλακές Λάρισας με περισσότερους από 100 κρατούμενους να αρνούνται να επιστρέψουν στα κελιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία με ισχυρές δυνάμεις να έχουν σπεύσει εξωτερικά των φυλακών ενώ σπεύδουν και ενισχύσεις από Βόλο ακόμα και από τη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα το απόγευμα όταν μια μικροί ομάδα αλλοδαπών – αναφορές κάνουν λόγω για 2 Αλβανούς που πρωτοστατούν –  από τους κρατούμενους στην Πτέρυγα Γ’ αρνήθηκαν να επιστρέψουν στα κελιά τους. Ακολούθησαν και άλλοι, κυρίως αλλοδαποί κρατούμενοι την απόφαση αυτή, και τελικά ένας αριθμός άνω των 100 βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα εκτός των κελιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται διαπραγματεύσεις χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αιτήματα των κρατουμένων που έχουν εξεγερθεί.

ΠΗΓΗ: in.gr

Όλη η επικαιρότητα