Ηλεία

Εξελίξεις στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και για την επισκευή του κτιρίου «ΛΑΛΟΥΝΤΑ»

«Ενεργοποίηση» του νέου απορριμματοφόρου.
Ακούστε το άρθρο

Με την έναρξη του νέου έτους, του 2022, αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων το νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα, που προμηθεύτηκε πρόσφατα.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος κος Γιάννης Δάγκαρης, το νέο απορριμματοφόρο αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον τομέα της καθαριότητας και ήδη αυτήν τη στιγμή είναι στην τελική ευθεία όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να τεθεί προς χρήση από τον Δήμο.

Η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση θέσεως σε κυκλοφορία του καινούργιου πετρελαιοκίνητου απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 m3 που προμηθεύτηκε με σύμβαση προμήθειας στα πλαίσια του Προγράμματος ΦΙΛΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και εντάσσει το ανωτέρω όχημα στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Όσον αφορά την επισκευή του κτιρίου ΛΑΛΟΥΝΤΑ και την μετατροπή του σε κέντρο νεότητας, η οικονομική επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου, προϋπολογισμού δαπάνης 660.000,00 ευρώ.

Προσκαλεί δε τον οικονομικό φορέα ΕΡΓΟΓΕΝΕΣΙΣ Α.Τ.Ε. όπως εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την κοινοποίηση της πρόσκλησης της αναθέτουσας αρχής, να προσκομίσει τα ελλείποντα δικαιολογητικά εντός προθεσμίας ή να συμπληρώσει τα ήδη υποβληθέντα ή να παράσχει διευκρινήσεις .

Όλη η επικαιρότητα