Categories: LifestyleSmile

Εξερράγη η Φαίη Σκορδά για Snik και Γιώργο Λιάγκα: «Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας;»

Share

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: “Τα τραγούδια αυτά αναπαράγουν τη βία και τον σεξισμό και τον ρατσισμό για έναν τρόπο ζωής συγκεκριμένο, απεχθέστατο και αντιαισθητικό!”

Ο Snik και ο Γιώργος Λιάγκας σε νέο γύρο κόντρας, με την Φαίη Σκορδά να βγαίνει από τα ρούχα της με αυτά που ακούει. Οι σχολιασμοί της κόντρας Snik με Light από το Πρωινό, προκάλεσαν το εξής σχόλιο από τον πρώτο: «Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Αν θέλει τον βάζουμε και στο undercourt να παίξει κι αυτός, να βάλει γάντια. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα».

Η Φαίη Σκορδά, έξαλλη με το θέμα, είπε σε πολύ έντονο ύφος: «Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες… κλαίει όλη η Ελλάδα γι’ αυτό το οποίο έγινε, για τη βία, να συνεχίζουμε να ακούμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους να λένε «ελάτε να πλακωθούμε».

Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας; Πριν λίγες μέρες όλοι κάναμε αναρτήσεις, οι δισκογραφικές και όλοι, γι’ αυτό το παιδί. Και αυτοί λένε μεταξύ τους έλα να πλακωθούμε. Δεν μπορείς τη μία μέρα να λες αυτό και την άλλη να μη σε ενοχλεί αυτό».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την αιχμηρή απάντησή του στον Snik.

«Πριν από 2-3 χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά. Τώρα όλοι ξαφνικά ανακαλύψαμε…

Τα τραγούδια αυτά αναπαράγουν τη βία και τον σεξισμό και τον ρατσισμό για έναν τρόπο ζωής συγκεκριμένο, απεχθέστατο και αντιαισθητικό! Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο σαν ιερόδουλες, τις πληρώνω για να τους αγοράζω γούνες κλπ και τις έχω μόνο για να με υπηρετούν. Αναπαράγει στερεότυπα του Μεσαίωνα», είπε ο Γιώργος ΛΙάγκας.

Πηγή:Zappit