Αχαϊα Ηλεία

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε Ιερούς Ναούς στην Αχαΐα και στην Ηλεία

Κατηγορούμενος είναι ημεδαπός άνδρας που είχε συλληφθεί πριν δύο μήνες για τις κλοπές στους Ιερούς Ναούς Αγίου Χαράλαμπου Πατρών και Κοιμήσεως Θεοτόκου Φραγκαβίλλας Αμαλιάδας.
Ακούστε το άρθρο

Αναγνωρίστηκαν από εφημέριους εκκλησιαστικά κειμήλια που είχαν κατασχεθεί από τους αστυνομικούς

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, τρεις κλοπές σε Ιερούς Ναούς στην Αχαΐα και στην Ηλεία.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος είχε συλληφθεί φέτος, τον Φεβρουάριο, στην Πάτρα, για ακόμη δύο κλοπές στους Ιερούς Ναούς Αγίου Χαράλαμπου Πατρών και Κοιμήσεως Θεοτόκου Φραγκαβίλλας Αμαλιάδας.

Ειδικότερα στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές στους Ιερούς Ναούς Κοιμήσεως Θεοτόκου Ερυμάνθειας Αχαΐας, στο Ιερό Ασκητήριο Αγίου Γεωργίου Πορτών Αχαΐας και στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδας.

Οι εφημέριοι των Ιερών Ναών αναγνώρισαν εκκλησιαστικά κειμήλια, που είχαν βρει οι αστυνομικοί στην κατοχή του κατηγορουμένου, κατά τη σύλληψή τον Φεβρουάριο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορουμένου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα εκκλησιαστικά κειμήλια αποδόθηκαν στους εφημέριους των Ιερών Ναών.

Όλη η επικαιρότητα