Categories: Πολιτική

Ευάγγελος Βενιζέλος: Καλή η κατάσταση της υγείας του – Επέστρεψε στο σπίτι του

Share

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται καλή.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πήγε νωρίτερα στο νοσοκομείο Σωτηρία, προκειμένου να κάνει προληπτικές εξετάσεις και να ακολουθήσει ειδική αγωγή.

Μετά τις εξετάσεις αποχώρησε από το νοσοκομείο με τις απαραίτητες οδηγίες και θα παραμείνει στην οικία του για όσο διάστημα παραμένει θετικός στον ιό.

Σημειώνεται ότι πρίν από μία εβδομάδα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ορίστηκε μέλος της επταμελούς ομάδας υψηλού επιπέδου (Council of Europe’s High-level Reflection Group).

Η επιτροπή θα εισηγηθεί σχετικά με τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Συμβούλιο της Ευρώπης, προωθώντας τους καταστατικούς σκοπούς του και τις ευρωπαϊκές αξίες, μέσα στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται με τη ρωσική εισβολή και τον πόλεμο στην Ουκρανία και μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τον Οργανισμό, αλλά και την εκ μέρους της καταγγελία της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Περαστικά από Ανδρουλάκη

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ευχήθηκε «περαστικά» στον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν πληροφορήθηκε πως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διεγνώσθη με κορωνοϊό.