Ηλεία

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Πολιτισμού Ν. Ηλείας «Η Ολυμπιάδα»

Η Πρόεδρος Ιωάννα Λουρίδα, το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Πολιτισμού Ν. Ηλείας «Η Ολυμπιάδα» ευχαριστούν...
Ακούστε το άρθρο

Η Πρόεδρος Ιωάννα Λουρίδα, το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης και Πολιτισμού Ν. Ηλείας «Η Ολυμπιάδα» ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη / Τμήμα Τουρισμού – Πολιτισμού κ. Νικόλαο Κοροβέση και το Κτήμα Μπριντζίκη για την τέλεια συνδιοργάνωση της Ημερίδας «Οινοτουρισμός – Τουρισμός και Επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία», που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 28 Μαΐου στο συνεδριακό χώρο του «Abelon Κτήμα Μπριντζίκη», στο Λαντζόι.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην Ημερίδα και απήλαυσε όμορφες στιγμές με συνοδεία ζωντανής μουσικής και γευσιγνωσίας οίνου και μπύρας.

Επίσης την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ως κεντρική ομιλήτρια της Ημερίδας, που μας τίμησε με την παρουσία της και ανέλυσε την σπουδαιότητα του Οινοτουρισμού στην ανάπτυξη αλλά και τον στρατηγικό ρόλο του στον Ελληνικό Τουρισμό. Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού – Πολιτισμού που ήταν έμπρακτοι υποστηρικτές και ομιλητές της Ημερίδας, οι οποίοι τόνισαν την σπουδαιότητα του Οινοτουρισμού, ως πόλο έλξης και ανάπτυξης της «Ολύμπιας Γης».

Πολλά ευχαριστώ στον Διονύση και στη Διονυσία Μπριντζίκη, που στήριξαν και χάρισαν απλόχερα την φιλοξενία τους αλλά και τα υπέροχα κρασιά τους και την μοναδική τοπική μπύρα τους. Σημαντική και αξιόλογη ήταν η ομιλία του κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, Διευθύνοντα Σύμβουλου Ομίλου Aldemar Resorts και Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο οποίος τόνισε ότι η Ηλεία μπορεί να γίνει πρώτος τουριστικός προορισμός και τόπος επένδυσης. Ευχαριστίες πολλές στην Εικαστικό Νάντια Μπαράκου, που μας τίμησε με τα υπέροχα εκθέματα ζωγραφικής της, των οποίων την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο κ. Κυριάκος Πεταλίδης.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Βουλευτή της ΝΔ κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και μας τίμησε με την παρουσία της. Ευχαριστούμε και τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος απέστειλε χαιρετισμό για την Ημερίδα μας. Τέλος, ευχαριστούμε μια δυναμική γυναίκα, που παραβρέθηκε στην Ημερίδα μας την Πρόεδρο του Σωματείου Olympico Vision κα Θεοτόκη Τιτή Ντολαπτσή.

Με τιμή, Ιωάννα Λουρίδα Πρόεδρος Συλλόγου «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»

Όλη η επικαιρότητα