Αθλητισμός

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Στην 4η θέση της Ευρώπης το ντουέτο Πλατανιώτη-Μαλκογεώργου

Ακούστε το άρθρο

Το δίδυμο των Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου ξεπέρασε για ακόμα μια φορά το φράγμα των 90.0000 βαθμών και όπως στα προκριματικά έτσι και στον τελικό κατετάγη 4ο, σε έναν αγώνα όπου ο ανταγωνισμός ήταν υψηλότατος.

Μετά την 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και τους 89.7000 βαθμούς, το ελληνικό ντουέτο με τις Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου συνεχίζει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται αφού στον σημερινό τελικό στο ελεύθερο στο Φόρο Ιτάλικο, με την χορογραφία «Illusion», έλαβε 90.2667 βαθμούς και κατετάγη 4ο στην Ευρώπη.

Καμία ομάδα δεν κατάφερε να βάλει στοπ στην Ουκρανία με τις Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεξίβα, οι οποίες, συγκεντρώνοντας 94.7333 βαθμούς, δεν άφησαν περιθώρια στις αντιπάλους τους και κέρδισαν άνετα το χρυσό μετάλλιο.

Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε η Αυστρία με τις Ειρήνη και Άννα Μαρία Αλεξανδρή και την βαθμολογία τους να φτάνει τους 93.0000 και το χάλκινο πήρε η οικοδέσποινα Ιταλία, της οποίας το ντουέτο αποτελούταν από τις Λίντα Τσερούτι και Κονστάντζα Φέρο, με 91.7000.

πηγή:sportsfeed

Όλη η επικαιρότητα