Ελλάδα

Ευρυτανία: Εντοπίστηκε εύρημα που πιθανώς σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης

Η 48χρονη εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τη γέφυρα της Τατάρνας, στη λίμνη Κρεμαστών Ευρυτανίας.
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι η ανάσυρση ευρήματος από τη λίμνη ΚρεμαστώνΕυρυτανίας, που πιθανώς σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από την Πέμπτη.

Το εύρημα εντοπίστηκε με τη χρήση του ειδικού τηλεκατευθυνόμενου ναυαγοσωστικού ρομπότ «Έμιλυ» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο διαθέτει σύστημα sonar για εντοπισμό αγνοουμένων εντός του νερού.

Σύμφωνα με τις έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος, που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση.

Τι γράφει στο σημείωμα

Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο το επόμενο διάστημα.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίας τεχνολογίας διασωστικό ρομπότ «Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού έχει τη δυνατότητα εντοπισμού αντικειμένου ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων, ενώ έχει ακτίνα δράσης έως και 400 μέτρα από τον χειριστή του.

Η 48χρονη εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/9) από τη γέφυρα της Τατάρνας, στη λίμνη Κρεμαστών.

Στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και ένα σημείωμα που έγραφε «αν με βρείτε σοβαρά τραυματισμένη, σας παρακαλώ να μου κάνετε ευθανασία», καθώς και κάποια πράγματα για τον άντρα της και το παιδί της.

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα