Ελλάδα

Ευρυτανία: Ο σύζυγός της εισέβαλε στο σπίτι της 48χρονης παρά τα περιοριστικά μέτρα, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί

Δώδεκα ημέρες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα της εξαφάνισης της 48χρονης...
Ακούστε το άρθρο

Δώδεκα ημέρες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης και παρά τις έρευνες στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος που να μαρτυρά αν είναι στη ζωή ή όχι.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται πλέον και σε άλλα στοιχεία καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η 48χρονη λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί τηλεφώνησε στη δικηγόρο της μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, λέγοντάς της ότι ο άνδρας της την χτυπούσε για τρεις συνεχόμενες ημέρες, ενώ η τελευταία φορά που άπλωσε χέρι πάνω της ήταν στην εργασία της και συγκεκριμένα στο ιατρείο όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου. Εκείνη την ημέρα πήγε στην αστυνομία κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της και επειδή λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η 48χρονη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, είχε προβλήματα στον γάμο της και αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Την ημέρα που η Ευρυδίκη εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε δει τον σύζυγό της ο οποίος πήγε στο σπίτι της παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί.

Η 48χρονη ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα αλλά δεν προχώρησε σε μήνυση καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου και θα έμενε μακριά της. Λίγες ώρες προτού εξαφανιστεί τηλεφώνησε στη δικηγόρο της ενημερώνοντάς την ότι θα πήγαινε στο λογιστή της αλλά και σε γιατρούς για κάποιες εξετάσεις. Σε εκείνο το τηλεφώνημα προς τη δικηγόρο της η Ευρυδίκη ήταν αρκετά αναστατωμένη καθώς ο σύζυγός της είχε εισβάλει στο σπίτι της.

Η δικηγόρος της ενημέρωσε την αστυνομία αλλά όταν έφτασαν στο σπίτι της 48χρονης εκείνη τους έδιωξε ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της είχε φύγει.

Το θρίλερ με τον εντοπισμό της 48χρονης συνεχίζεται ενώ εκτός από τη λίμνη οι αρχές ερευνούν και τη στεριά, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει και το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου αφού το ανοιχτό και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αυτοκίνητό της βρέθηκε κλειδωμένο και στη θέση του συνοδηγού υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο και μια ιδιόχειρη επιστολή στην οποία η 48χρονη φέρεται να αναφέρει την πρόθεσή της να εξαφανιστεί. Την περασμένη εβδομάδα στο έργο της αναζήτησης συνέδραμε υποβρύχιο drone του ΟΦΚΑΘ εθελοντικής διασωστικής ομάδας που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη. Το μηχάνημα κατήλθε στο βυθό της λίμνης σε βάθος δεκάδων μέτρων ακολουθώντας το στίγμα που είχε δώσει το σόναρ του Ερυθρού Σταυρού και τα σημεία που υπέδειξαν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, ωστόσο δεν εντόπισε ίχνη της αγνοούμενης.

Η εθελοντική ομάδα έχει αποχωρήσει από το σημείο και οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς τη συμμετοχή του υποβρυχίου drone ενώ από το πεδίο των ερευνών αποχώρησαν και οι δύτες του Λιμενικού Σώματος.

Οι έρευνες αφορούν κατά κύριο λόγο τα παράκτια τμήματα της λίμνης , περιμετρικά της γέφυρας Τατάρνας όπου μέλη της 7ης ΕΜΑΚ Λαμίας ερευνούν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή για τον εντοπισμό της γυναίκας . Παράλληλα συνεχίζεται η επιχείρηση στη στεριά με πεζοπόρα τμήματα από πυροσβέστες κι αστυνομικούς κι εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή

.

Όλη η επικαιρότητα