Media

Ευτυχισμένοι Μαζί: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Γιαννάκης»Ευτυχισμένοι Μαζί: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Γιαννάκης»

Ο Σάββας Σαλίπας έχει εγκαταλείψει πλέον, την υποκριτική - Σπουδάζει ναυτιλιακά και παράλληλα εργάζεται ως διανομέας
Ακούστε το άρθρο

Ο «Γιαννάκης» από την αγαπημένη κωμική σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί»μεγάλωσε και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Ο Σάββας Σαλίπας, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και ανέφερε πως σήμερα σπουδάζει ναυτιλιακά και εργάζεται ως διανομέας.

Αρχικά, εξήγησε πώς κέρδισε τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.

«Δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά. Στα 7 μου ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”. Κάποια στιγμή όμως, δεν ήθελα να παίζω στην τηλεόραση, γιατί ντρεπόμουν να βγαίνω έξω και να μου μιλάνε. Έχανα την παιδική μου ηλικία», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, για τη ζωή του σήμερα: «Σπουδάζω ναυτιλιακά και αισθάνομαι πιο ασφαλής ότι θα έχω δουλειά στο μέλλον. Καλώς ή κακώς, με την υποκριτική μία είσαι και μία δεν είσαι. Παράλληλα, εργάζομαι σαν διανομέας και πηγαίνω και σε ένα φροντιστήριο και βοηθάω».

Τέλος, αναφέρθηκε στα βίντεο που κάνει στο TikTok με τις καλύτερες σκηνές από το σίριαλ.

«Είδα στο TikTok κάποια άλλα παιδιά, που έχουν παίξει σε ελληνικές σειρές ανεβάζουν βίντεο με παλιές σκηνές και είπα “καλή ιδέα”», τόνισε ο Σάββας Σαλίπας.

Δείτε βίντεο:

@savvas_salipas Σύμφωνα με τις τελευταιές μετρήσεις…😂 #fyp #viral #giannakis#foryou #mpesfypgamw #memories #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Savvas Salipas

@savvas_salipas Μικρο ειναι τελικα😂 #fyp #fy #foryou #viral #mpesfypgamw #houseoftiktok #giannakis #apories ♬ πρωτότυπος ήχος – Savvas Salipas

@savvas_salipas Follow my insta: savvas_salipas❤️ #fyp #fy #viral #houseoftiktok #mpesfypgamw #tiktok #giannakis #apories #memories ♬ πρωτότυπος ήχος – Savvas Salipas

Όλη η επικαιρότητα