Πολιτική

Φ. Μπίμπασης: «Θα αγωνιστώ για να υλοποιηθεί το Γηροκομείο Τυφλών στη Θεσσαλονίκη»

Ακούστε το άρθρο

Η επιθυμία του για ενασχόληση με τα κοινά, μόνο έκπληξη δεν αποτελεί για τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν προσωπικά αλλά και για όσους έχουν γνώση της πλούσιας δράσης και της προσφοράς του.

Ο Φώτης Μπίμπασης, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου «Θεσσαλονίκη Μαζί» και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του γιατί θέλει να αγωνιστεί για μία Θεσσαλονίκη φιλική, προσβάσιμη και ίση προς όλους τους ανθρώπους και φυσικά προς τα Ατομα με Αναπηρία.

Ο ίδιος, παρά το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, μέσω της προσπάθειάς του, θέλει να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες… Πως με επιμονή, πίστη και αποφασιστικότητα μπορείς να θέτεις στόχους και να τους πετυχαίνεις. Στόχους που αφορούν το συνάνθρωπο και το κοινό καλό.

Χαρακτηριστικά είναι αυτά που είχε γράψει η Κατερίνα Νοτοπούλου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για τον Φώτη Μπίμπαση, όταν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό της.

«Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ δε χρειάζεται συστάσεις. Αγωνίζεται για όλα με επιμονή και άποψη. Προχωράμε μαζί για μία Θεσσαλονίκη πόλη για όλους, πόλη προσβάσιμη!».

Ανθρωπος δραστήριος, ανήσυχος και πολυπράγμων, ο Φώτης Μπίμπασης μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr για τον προσωπικό του στόχο σε περίπτωση που εκλεγεί, αποκαλύπτει μία από τις προτάσεις του, που είναι η υλοποίηση του Γηροκομείου Τυφλών στη Θεσσαλονίκη ενώ ξεκαθαρίζει πως «Θα αγωνιστούμε για μία βιώσιμη κινητικότητα στο δήμο Θεσσαλονίκης και αυτό το έχουμε εντάξει στο πρόγραμμα της Κατερίνας Νοτοπούλου «Θεσσαλονίκη Μαζί».

Οσον αφορά την επιλογή του να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου, μόνο τυχαία δεν είναι: «Την Κατερίνα Νοτοπούλου τη γνωρίζω πολλά χρόνια και είμασταν μαζί στα κινήματα της πόλης. Γνωρίζω τη δυναμική που έχει και ότι θα είναι μία καλή δήμαρχος και γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι μαζί της υποψήφιος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Φώτης Μπίμπασης είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών Θεσσαλονίκης, Διδάκτωρ Μεταφρασεολογίας στις Φυσικές Επιστήμες για Τυφλούς καθώς και πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα», είναι ένας ενεργός πολίτης καθώς ένας ενεργός υποστηρικτής ποικίλων πρωτοβουλιών σχετικά με θέματα ΑΜΕΑ, τόσο μέσα από με την ενασχόλησή του με τα κοινά όσο και με τις προσωπικές του δράσεις.

lifeevents.gr

Όλη η επικαιρότητα