Τεχνολογία

Facebook: Φέρνει εφαρμογή γνωριμιών τύπου Tinder

Ακούστε το άρθρο

Καθώς τα διαδικτυακά ραντεβού «δίνουν και παίρνουν», ήταν θέμα χρόνου η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook να εισέλθει και σε αυτή την αγορά, διεκδικώντας μερίδιο από την πίτα των online ερωτικών γνωριμιών.

Μάλιστα, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχει υποσχεθεί ότι η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη «για την ανοικοδόμηση πραγματικά μακροχρόνιων σχέσεων». Μία μέρα πριν τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου (13/2), το Facebook εξήγησε γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη την υπηρεσία dating. Oπως ενημέρωσε, η αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων της Ιρλανδίας προχώρησε σε επιθεώρηση των ευρωπαϊκών κεντρικών γραφείων του δικτύου τη Δευτέρα, για να συλλέξει πληροφορίες όσον αφορά την επίπτωση της εφαρμογής στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων.

Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως το Tinder κατέλαβε την κορυφαία θέση σε μια μελέτη που αφορούσε μια σειρά εφαρμογών, εξαιρουμένων των παιχνιδιών, πέρυσι, από την εταιρεία παροχής ειδικών δεδομένων AppAnnie, βγάζοντας $1,2 δισ. την περσινή χρονιά, σε μία παγκόσμια αγορά που αποτιμάται σε περίπου 2,2 δισ. δολάρια.

Όλη η επικαιρότητα