Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Αποχαιρέτησε συγκινημένη την «οικογένεια του ΑΝΤ1»

Ακούστε το άρθρο

Μετά τις Άγριες Μέλισσες, αυλαία έριξε και η εκπομπή Το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Με τα νέα ότι η παρουσιάστρια δεν τα βρίσκει πια με το κανάλι και μάλλον θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, να κυκλοφορούν, η Φαίη Σκορδά, έβαλε ένα ακόμα λιθαράκι στο να επιβεβαιωθούν αυτές οι μέχρι πρότινος φήμες.

Λίγο πριν τους τίτλους τέλους λοιπόν, η Φαίη Σκορδά πήρε εμφανώς συγκινημένη τον λόγο για να πει μερικά πράγματα πριν αποχαιρετήσει για καλοκαίρι τους τηλεθεατές της. Η παρουσιάστρια άρπαξε την ευκαιρία και αποχαιρέτησε την «οικογένεια του ΑΝΤ1» και τους συνεργάτες της, ενώ έκανε λόγο και για την δεκαετία που αφήνει πίσω της στο εν λόγω κανάλι.

Χωρίς να ανακοινώνει το επόμενό της βήμα, η Φαίη Σκορδά, ανέφερε ότι το μόνο που θέλει να κάνει είναι να μας φτιάχνει τη διάθεση. Δεν μένει, λοιπόν, να δούμε από ποια συχνότητα θα συνεχίσει να το κάνει.

Η Φαίη Σκορδά αποχαιρετά συγκινημένη την «οικογένεια του ΑΝΤ1»

Παρακάτω, διαβάζεις όλα όσα είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό για να σας ευχηθώ “καλό καλοκαίρι”. Ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό η γιαγιά μου, η κυρία Αγλαΐα και μου έλεγε “εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις πουλάκι μου είσαι τόσο άσχημη. Άμα έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω”. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Λάτσιο, τον κύριο Καλημέρη, όλα τα στελέχη που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Αντώνη Μεταξά που είναι ο καλύτερος εμπορικός διευθυντής που υπάρχει. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους, ό,τι κι αν συμβεί, είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Πραγματικά σας ευχαριστώ, όλους τους συνεργάτες που έχουν περάσει από αυτή την εκπομπή. Μπορεί τώρα να βρίσκονται σε άλλα κανάλια, αλλά δεν έχει καμία σημασία, γιατί οι σχέσεις είναι αυτές που μένουν. Αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χτες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα.

Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι! Σας αγαπώ πολύ!», είπε η Φαίη Σκορδά και στο τελευταίο πλάνο της δεν κατάφερε να κρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα