Viral Ελλάδα

«Fake news» το μπλε νερό στον Εύοσμο: Ήταν υγρό ηλιακού θερμοσίφωνα

Ακούστε το άρθρο

Iδιοκτήτης καταστήματος στον Εύοσμο, μπέρδεψε τη διαρροή φρέον από τον ηλιακό του θερμοσίφωνα με το… εισερχόμενο νερό από την ΕΥΑΘ.

Αποτέλεσμα, να προκληθεί «πανικός» στα social media από βρύση που έβγαζε μπλε νερό!

Ο ίδιος πόσταρε σχετικό βίντεο, το οποίο όμως στη συνέχεια κατέβασε, αφού είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς κατάλαβε την… γκάφα του.

Όπως εξηγεί στο Grtimes o Γιώργος Αρχοντόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων της ΕΥΑΘ «ο ηλιακός του θερμοσίφωνας, που περιβάλλεται από ένα στρώμα μπλε υγρού (για να μην παγώνει τον χειμώνα), είχε κάποια διαρροή. Όταν η πίεση στο δίκτυο του ηλιακού είναι καλή, το νερό δεν εισρέει στο εσωτερικό του θερμοσίφωνα. Τώρα όμως επειδή άδειασε το δίκτυο της ΕΥΑΘ, έπεσε η πίεση στο εσωτερικό του θερμοσίφωνα και λόγω της διαρροής που είχε ο άνθρωπος στον ηλιακό του, έγινε αναρρόφηση του μπλε υγρού και στη συνέχεια το κατέβασε στο σωλήνα του ζεστού νερού».

Μάλιστα, ο κ. Αρχοντόπουλος αναφέρει ότι στις 9:15, όταν κι ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο, «στον Εύοσμο δεν στέλναμε νερό. Αφότου του εξηγήσαμε τι ακριβώς συνέβη, ο ίδιος προς τιμήν του, κατέβασε το βίντεο και ζήτησε συγγνώμη».

via

Όλη η επικαιρότητα