Αθλητισμός

Φάμπρι: «Παίκτες δίχως αρχ…α»!

848561a9a40a16988666e4c9d5e9c983.jpg
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Φάμπρι μετά τις δηλώσεις που έκανε για παίκτες δίχως αρχ..α.

«Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν το αίμα και τα αρχ…α να φορούν αυτήν την φανέλα. Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν να συνεχίσουν να τη φορούν. Κάποιοι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν σήμερα για την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά. «Από δω και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς και να κάνει νέους. Να δει ποιοι απ’ αυτούς μπορούν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα, γιατί αρκετοί δεν μπορούν. Δεν κερδίσαμε σήμερα γιατί δεν πετύχαμε γκολ. Όταν ένας παίκτης έχει μπροστά του το τέρμα και δεν βάζει γκολ δεν είμαι σίγουρος αν θέλει να κάνει αυτό ή το αντίθετο. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Οι διοικούντες θα πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση και να δουν ποιος αξίζει και ποιος όχι για να μείνει στην ομάδα. Να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πάρουν αποφάσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου, πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

Τον «άδειασε», όμως η διοίκηση, ενώ έξαλλοι είναι οι ποδοσφαιριστές…

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φάμπρι μετά την ήττα από τον Πλατανιά για παίκτες δίχως αρχ..α, έκαναν έξαλλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μάλιστα στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλη ένταση αλλά ο Ισπανός είχε ήδη αποχωρήσει. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση αφού αρχικά διαχώρισε την θέση της και άδειασε τον Φάμπρι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κατέληξε στην απόφαση να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία των “πράσινων”. Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και την Κυριακή αφού εκφράζεται ο φόβος ότι αν η προπόνηση της Δευτέρας γίνει με τον Φάμπρι, δεν αποκλείεται στην Παιανία να εκτυλιχτούν σκηνές ροκ.

Σημειώνεται, ότι άνθρωποι της διοίκησης σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν το ματς με τον Πλατανιά και πως με πολλούς από αυτούς αλλά και με τις κατάλληλες προσθήκες το καλοκαίρι θα δημιουργηθεί πιο ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr

Όλη η επικαιρότητα