Μπάσκετ

Φανερό ότι ο Κόροιβος έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει

Πρόωρο για συμπεράσματα
Ακούστε το άρθρο

Φανερά ανέτοιμος εμφανίστηκε ο Κόροιβος στο τουρνουά του Μεσολογγίου. Αυτό το οποίο ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο, δηλαδή να εμφανιστεί ανέτοιμος, αποτυπώθηκε και στα δυο παιχνίδια που έδωσε το Σαββατοκύριακο.

Παίκτες εμφανώς ανέτοιμοι, χωρίς ρυθμό και αυτοματισμούς, παίκτες οι οποίοι όμως πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα μόλις πριν από λίγες μέρες και δεν έχουν προλάβει καν να συνέλθουν από το συνηθισμένο σε αυτές τις περιπτώσεις jet lang. Θα ήταν παράλογο να έχουμε την απαίτηση με την πρώτη κιόλας μέρα να αποδώσουν σε υψηλό επίπεδο, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι έρχονται έχοντας ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα διατήρησης της φυσικής τους κατάστασης. Στοιχεία ομαδικότητας και καλής αγωνιστικής επικοινωνίας, είναι δύσκολο με το καλημέρα να αποκτηθούν, όταν απέναντί σου συναντάς και συγκροτήματα συμπαγή, έμπειρα από τις συνθήκες της κατηγορίας. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός ότι ήταν τα πρώτα φιλικά και ο Δημήτρης Λιόγας έκανε πολλές δοκιμές, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχήματα, η εξήγηση για την βαριά ήττα από τη Δόξα Λευκάδας στον τελικό της τρίτης θέσης, είναι απλή.

Δεκάλεπτα: 27-11 20-26 31-13 12-15

Δόξα (Καλαμπάκος): Ερμείδης 17(2), Κοντούδης, Ντόναλντσον 9(2), Γοργόνης 11 (2), Παπαδάκης 15(3), Σαχπατζίδης 8, Σκουλίδας 3(1), Ευσταθιάδης 15(1), Djordjevic 8, Βουλγαρόπουλος 4.
Κόροιβος (Λιόγας): Τσίπας 9 (1), Νοέας 6 (1), Ράλλης 2, Κοξάουζεν 5(1), Καρράς 4, Καλαϊτζάκης 17(2), Αλεξανδρόπουλος, Κινινής, Πόζογλου 6(1), Ράνσομ 7 (1), Καραγεωργίου 7, Πρίφτης 2.

Η πρώτη θέση στη Μεγαρίδα

Την πρώτη θέση στο τουρνουά, πήρε η Μεγαρίδα, η οποία νίκησε στον τελικό τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Δεκάλεπτα: 11-17 22-20 21-23 08-15

Χ.Τρικούπης (Μούτσιος): Glasper 7,Παγούρας,Τσουργίαννης 8,Tola 10(1),Μολφέτας 11(2),Τόλης,Στράτος,Σάμαρτζιτς 14,Σταματογιάννης 7(1),Νάνος 3(1),Ζαρκαδούλας 2.
Μεγαρίδα (Mάνταλος): Μπράντφορντ 12, Τουτζιαράκης 13, Γκάτζιας 7(1), Κουμπούλης, Ζαραϊδώνης 8, Τσόχλας 8(2), Κοκορέλης 3(1), Καλλινικίδης 6, Μαντίκος, Γερομιχαλός 14(1), Αναστασόπουλος, Παπαρέγκας 4.

Ευχαριστήριο στον Χαρίλαο Τριοκούπη

Ο Κόροιβος, προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση στον Χαρίλαο Τρικούπη: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ευχαριστούν θερμά τον Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης και την Πρόεδρό του κα Βασιλική Μπελέκου για την άριστη φιλοξενία που πρόσφεραν στον σύλλογο μας το διήμερο του 1th Mesologgi Tournament. Ενα τουρνουά που κατα ομολογία όλων ήταν απόλυτα επιτυχημένο με υψηλό επίπεδο φιλοξενίας και οργάνωσης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Όλη η επικαιρότητα